Početna Vijesti MANEKENKA MU OSVOJILA I SRCE I DUŠU/ Bivši fudbaler Real Madrida prešao...

MANEKENKA MU OSVOJILA I SRCE I DUŠU/ Bivši fudbaler Real Madrida prešao na islam zbog lijepe Ajle: Objavljen i dio ceremonije ispred džamije…

Nakon što je ova priča dospjela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Jote i njegove ljepše polovine mogu da se nađu na njegovom Instagramu

Poznati španski fudbaler, Jota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine poslije više od 10 godina uspješne karijere, dospio je neobično u žižu javnosti ovih dana, a razlog je to što je zbog svoje djevojke Ajle Etemović prešao u islam, piše Telegraf.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

ISPOVIJEST HALIDA MUSLIMOVIĆA: Prokleti ratovi su mi sve poremetili, izgubio sam… Pjevač nikad iskrenije o porodici i estradi

Kako javljaju španski mediji, bivši fudbaler Selte, Real Madrida (igrao za rezervni tim), Eibara, Brentforda, Aston Vile i Alavesa, odlučio je da promijeni vjeru zbog manekenke iz Novog Pazara, sa kojom je započeo vezu.

Jota je bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Jessica Bueno. Poslije raskida sa španskom manekenkom završio je i fudbalsku karijeru, a potom je ušao u vezu prvo sa Miriam Ruiz, da bi potom ušao u vezu sa Ajlom Etemović, a prema najnovijim informacijama zbog nje je odlučio i da promijeni vjeru.

PROČITAJTE JOŠ:

VODITELJ JAVNO PONIZIO SEVERINU, PJEVAČICA OSTALA BEZ TEKSTA: “Mislim da držanje jaja tebi bolje stoji”

Nakon što je ova priča dospjela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Jote i njegove ljepše polovine mogu da se nađu na njegovom Instagramu.

Manekenka, koja je porijeklom iz Novog Pazara, živi inače u Nizozemskoj, a provodila je duge periode u Baskiji, gdje živi Jota Peleteiro. Portal Al Qabas je objavio i kako je izgledao djelić ceremonije ispred džamije, a na jednoj fotografiji je sa njim bila i Ajla.

depo.ba