Početna Showbiz Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon haosa u “Eliti” – Javno podržala ovu...

Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon haosa u “Eliti” – Javno podržala ovu učesnicu rijalitija, gore društvene mreže

Pevačica je iznenadila sve svoje pratioce!

Kontroverzna učesnica “Elite”, Miljana Kulić, danas se posvađala sa više svojih cimera u emisiji “Pitanja gledalaca”, a dok se svađala, pevala je dve pesme muzičke zvezde Jelene Kareluše, a snimak je vrlo brzo postao viralan.

PROČITAJTE JOŠ:

‘PRILOŽIĆU CIJELI PO.NO SNIMAK SA SITOM NA SUDU!’ Asmin iznio nove detalje iz hotelske sobe, priznao ko je sve tamo bio s njima, pa tvrdio da je Anelina sestra u toku odnosa tražila ovo od njega

Jelena je videla Miljanin snimak i podelila ga na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

– Mega zvezda, mega nivo, svima vam je mega, mega krivo. A meni baš se j… za sve živo, zapišite to, zapišite to. Kažem sebi: “Uh, mašala”. Alfa i omega – poručila je Kulićeva svojim cimerima.

Podsetimo, danas se u “Eliti” povela priča o odnosu starlete Maje Marinković i muža pevačice Jelene Karleuše, fudbalera Duška Tošića.

– Koliko i kada si bila u šemi sa Duškom Tošićem? – glasilo je pitanje, koje je Maji pročitala voditeljka Maša Mihailović.

– To nema veze sa životom, mi smo se sreli, ali nikada se nismo ni upoznali, imam lepo mišljenje o njemu, ali nismo bili zajedno. Ja nikad nisam videla natpis za to. Što se mene tiče… Ne što se mene tiče, nego istina je jedna. Znalo bi se da je to istina – rekla je Maja kroz smeh, a onda se ubacio Marko Đedović.

– Ja imam druga saznanja ali ne od Maje… Da su bili zajedno – rekao je Đedović.

– Ja sam to video u novinama – dodao je Uroš Stanić.

PROČITAJTE JOŠ:

TAJNO ŠERIJATSKO VJENČANJE STANIJE I ASMINA? Pojavila se šok fotka sa ceremonije

– Duško ima niz omaški ali je Maja pun pogodak – dodao je Marko.

– Privatno ga ne poznajem, nikakav kontakt nismo imali. O dečku imam najlepše mišljenje, što sam čula. Nikad nismo imali kontakt u smislu ljubavnih stvari – rekla je Maja.

Srbija Danas/Instagram/A.N.

BONUS VIDEO: