Početna Showbiz “OVA SPODOBA I DALJE LAŽE! KRVAVA OGRLICA JE U ISTRAZI” Karleuša brutalno...

“OVA SPODOBA I DALJE LAŽE! KRVAVA OGRLICA JE U ISTRAZI” Karleuša brutalno odgovorila na Cecinu izjavu: Sve je potpisala u “Sablji”

Svetlana Ceca Ražnatović posle više od tri decenije progovorila je o dijamantskoj ogrlici koju je nosila kod Minimaksa u emsiji, posle čega su počele brojne spekulacije.

Najviše su se čule glasine kako joj je nju poklonio Željko Ražnatović Arkan i to tako što je istu ukrao na ratištu, Navodno se u emisiji javila jedna žena koja je tvrdila da je baš njenoj sestri Arkan ogrlicu “strgao sa vrata, što je pevačica oštro demantovala i otkrila svoju stranu priče.

PROČITAJTE JOŠ:

PROPALO MIRENJE! Haris Džinović odbio da ide s Melinom na Maldive! Svaki pokušaj da spasu brak propao, ovo je prelilo čašu

Njena koleginica Jelena Karleuša nije mogla ni ovaj put da nešto ne kaže, pa je tako na Instagram storiju iznela svoja saznanja o ogrlici.

“Ova spodoba i dalje laže i obmanjuje javnost. Krvava ogrlica za koju tvrdi da je “izmišljena priča” ne da postoji, nego je lično u istrazi, kad je uhapšena u akciji “Sablja” dala iskaz, a zatim ga i potpisala, da se sporna ogrlica (ne ova bižuterija koju pokazuje na starim slikama) nalazi kod nje u sefu. To je između ostalog i bila nagdoba nje i policije da otkuca sve što zna o Zemunskom klanu, da kaže gde se nalazi ukradena ogrlica u zamenu za puštanje iz pritvora. Dragi novinari, ne pitaju se kriminalci da li su kriminalci, takva bagra i Ostrog tetovira po sebi a za Boga ne zna, pita se jednostavno policija. Žena ubice, lopova i ratnog zločinca, kuma ubice premijera sigurno neće reći istunu. Postoji zvaničan iskaz sa potpisom. Obožavam da uništavam ovu kriminogenu bagru. Kakva sam ja meni kraljica”, napisala je Jelena Karleuša u postu.

Podsetimo, Ražnatovićeva je po prvi put progovori nakon trideset godina i otkrije istinu o ogrlici za koju se priča da je ukradena.

– Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač – ispričala je Ceca.

kurir.rs

BONUS VIDEO: