Početna Sport Biber obradovao BiH: Ovo je samo početak, hvala Allahu što mi je...

Biber obradovao BiH: Ovo je samo početak, hvala Allahu što mi je dao sposobnost da radim ono što volim

Moj cilj je da postanem najbolji na svijetu i učinit ću sve što je potrebno da to postignem, rekao je Biber

Jedan od najboljih bh. kikboksera Haris Biber nedavno je ostvario veliku pobjedu, kada je na “Alpha Fight Series” manifestaciji u Dubaiju nokautirao proslavljenog Eliota Komptona (Elliot Compton).

Sarajlija je protiv legendarnog Australca došao do svoje 22. pobjede, ali sigurno najveće u svojoj dosadašnjoj karijeri. Veliki trijumf proslavio je uz zastavu sa ljiljanima.

– Prije svega želim da se zahvalim najmilosrdnijem Allahu što mi je dao sposobnost, zdravlje i odlučnost da radim ono što volim.

Želim da se zahvalim svojim roditeljima, porodici, trenerima, trenažnim partnerima i svim navijačima što vjeruju u mene na ovom putu. Dolazim iz mjesta gdje većina ljudi nikada ne napušta zemlju, tako da je za mene blagoslov nastupati na globalnom nivou i motivisati djecu je kao ostvarenje sna.

Moj cilj je da postanem najbolji na svijetu i učinit ću sve što je potrebno da to postignem. Ovo je samo početak – poručio je Biber.

Prije borbe je za medije rekao da će ostaviti srce u ringu da predstavi svoje Sarajevo i svoju BiH u najboljem svjetlu. To je večeras i uradio.

avaz.ba