Početna Vijesti SENZACIONALNO Emir Ganić oženio lijepu Delilu Softić: Donosimo prve fotografije i snimke

SENZACIONALNO Emir Ganić oženio lijepu Delilu Softić: Donosimo prve fotografije i snimke

Danas je, kako saznaje Senzacija.ba, Emir Ganić, izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology, stupio u brak po drugi put, pronašavši sreću s lijepom doktoricom Delilom Softić. Emir, sin bivšeg člana Predsjedništva Republike BiH, izrekao je svoje “da” u privatnoj vili u krugu najbližih prijatelja.

Prve fotografije sa vjenčanja objavila je Emirova sestra Emina, koja je prenosila radost i atmosferu ceremonije putem nekoliko storija na društvenim mrežama.

Sudeći po dostupnim slikama, par je izabrao intimnu ceremoniju na kojoj su obavili šerijatsko vjenčanje.

Među zvanicama su se našli i poznati gosti, među kojima su se istaknuli pjevačica Rijalda Karahasanović sa svojim vjerenikom Elvisom Biberom.

Emirov izbor za drugi brak je doktorica Delila Softić, koja se ranije bavila manekenstvom i stekla popularnost kao Miss Fashion TV 2006. godine, a kasnije proglašena i za Miss World Sport Sochi 2014.

Doktorica Softić zaposlena je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, specijalizirala je dermatovenerologiju i posvećuje se estetskoj medicini. Njihova veza nije bila tajna, budući da su je sretno dijelili s javnošću u proteklim mjesecima.

Podsjetimo, Emir je ranije bio u braku s Irmom Lugušić, kćerkom legendarnog golmana Envera Lugušića. Iako je prva svadba bila glamurozna i okupila mnoge poznate ličnosti, sreća iz tog braka nije potrajala. Sada, Emir je započeo novo poglavlje u životu s doktoricom Delilom, a ne sumnjamo da će njihova ljubavna priča nastaviti privlači pažnju javnosti.

Senzacija.ba