Početna Rijaliti BURNA REAKCIJA MAJKE ANĐELE ŠPARAVALO NAKON ŠTO JE NADICA UDARILA NA NJU,...

BURNA REAKCIJA MAJKE ANĐELE ŠPARAVALO NAKON ŠTO JE NADICA UDARILA NA NJU, obratila joj se direktno: ”Bolje se bavi svojom Kijom i ne uzimaj me u usta!” Rat se zahuktao

Nakon oglašavanja Kijine mame Nadice Zeljković za Pink.rs i nakon njene izjave da je cela Srbija zgrožena zbog postupka majke Anđele Šparavalo, oglasila se i Aleksandra Šparavalo i žestoko odbrusila Kijinoj mami.

Ona nema druga posla nego pa priča o majci Šaravalo. Umesto da joj je Kija podarila unuče da ima o kome da brine ona priča o majci Šparavalo. Ta žena hoće da igra rijaliti i da bude u žiži javnosti – kaže majka Anđele Šparavalo.

Što se mene tiče uopšte me ne zanima šta priča jedna Nadica, nek misli ona o svom detetu i da se ostvari kao baka, da dobije unuče, da ima čime da se bavi, a ne da misli o rijalitiju i da spominje mene. Ja u kući imam toliko problema da svi moji voljeni ostanemo zdravi, a ne da mislim o jednoj Nadici – kaže Aleksandra Šparavalo.

Samo ne znam odakle joj pravo da mene spominje, niti je učesnica, niti je bila u žiriju. Ona je našla da se bavi mojim detetom, bolje bi joj bilo da se bavi njenom Kijom. Ženo tvoje mišljenje me ne zanima, ostavi moje dete i mene na miru, ne uzimaj me više u usta. Ne daj Bože nikome da se nađe u ovoj situaciji. Plašim se za moje roditelje, mislim o svekrvi kojoj je ugrađen stent, samo da ostanu živi i zdravi, a ne da mislim o jednoj Nadici ta žena ne zna šta mi proživljavamo napolju – kaže majka Šparavalo.

pink.rs

BONUS VIDEO: