Početna Rijaliti DOK PAZARI KOD KINEZA, KUČE OSTAVILA U KOLIMA SAT VREMENA! Šok paparaco...

DOK PAZARI KOD KINEZA, KUČE OSTAVILA U KOLIMA SAT VREMENA! Šok paparaco Goce Džehverović

Iako joj je ćerka poznata pevačica koja zarađuje hiljade i hiljade evra, nakon učešća u rijalitiju ”Zadruga”, Gordana Goca Džehverović, mama Teodore Džehverović, redovno obilazi kineske tržne centre kako bi kupovala krpice po znatno nižim cenama.

Ipak, ništa od toga ne bi bilo čudno da mama Džehva nije ostavila kućnog ljubimca u kolima na skoro sat vremena, kako bi mogla komotno da pazari garderobu za sebe i svoju naslednicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija: Ubici tročlane porodice Đokić potvrđena doživotna kazna zatvora

U prilog tome svedoče fotke koje je uslikao Kurirov paparaco, na kojima možemo primetiti da Goca nije ni malo žurila sa šopingom, dok je pas čekao u automobilu.

Ona je nakon 45 minuta izašla iz kineske radnje sa nekoliko kesa, a društvo joj je pravila nepoznata ženska osoba.

Podsetimo, Gordana Džehverović je svojevremeno potvrdila da je i njena ćerka stalan kupac kod Kineza, a i da sama ide tamo i da s tim uopšte nema problem.

– Tačno je, ide Teodora tamo, sad ne znam da li je baš bila prošle nedelje, ne znam šta je tu čudno. I ja sam bila u kineskom tržnom centru, vodila sam i sina. Stalno sam tamo i u nekoliko dobrih radnji kupujem pozamanteriju, trakice, dugmiće, kristale. Tamo uzimam i neke dobre materijale za Teodorine haljine i kombinezone. Ja joj šijem skoro sve za nastupe i nemam problem da nešto kupim kod Kineza – iskreno je otkrila Goca za Kurir.

– Mi smo oduvek bile skromne, ne patimo od marki i Teodora nema problem da nosi nešto što je kupljeno kod Kineza – zaključila je gospođa Džehverović.

kurir.rs