Početna Showbiz “BILA SAM U SPAVAĆICI A NJEGA JE TO IZUZETNO LOŽILO” Lidija Vukićević...

“BILA SAM U SPAVAĆICI A NJEGA JE TO IZUZETNO LOŽILO” Lidija Vukićević o muškarcu koji je bio opsednut njome: To je bilo ozbiljno!

Lidija Vukićević svojim izgledom privlači pažnju godinama unazad, a mnogima se čini kako ne stari iako ima 61. godinu.

Ona je i dan danas san mnogih muškaraca, a sada je progovorila o udvaračima i tom prilikom se prisetila jedne nesvakidašnje situacije. Naime, Lidija je ispričala da je jedan gospodin gledao njene predstave bezbroj puta.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznat identitet dječaka povrijeđenih u Beogradu: Jedan zadobio više uboda nožem u leđa

– Ja sam imala jednog muškarca u životu koji je 100 puta gledao moju predstavu. On jednostavno nije propustio ni jedno izvođenje – iznenadila je Vukićevićeva, pa objasnila zbog čega je to bio slučaj.

– Početak predstave je bio jako interesantan, odvijao se u krevetu, a ja sam bila u toj sceni, i on je prosto morao to da gleda svaki put. Ničeg vulgarnog nije bilo tu, ali je on jednostavno želeo da gleda tu scenu. Čak je i znao tekst od reči do reči, bolje od glumaca – šokirala je Lidija.

– To je bila ozbiljna situacija. Ja sam bila u nekoj spavaćici i to ga je izuzetno ložilo. Pošto je to bila rotirjuća scena, uvek se pitao ”A šta se dešava onda kada odete tamo”, a mi trčimo da se presvučemo – zaključila je glumica u emisiji “Magazin In”.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M.J.