Početna Rijaliti PROCURIO SPISAK SVIH MOMAKA ANITE STANOJLOVIĆ: Prošle sezone imala je pune ruke...

PROCURIO SPISAK SVIH MOMAKA ANITE STANOJLOVIĆ: Prošle sezone imala je pune ruke posla! Sad će Anđelo da se hvata za glavu!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” ušli u brutalan sukob sa Ivanom Marinkovićem i njegovom suprugom Jelenom. Anita i Ivan su jedno drugom izneli žestoke optužbe.

Anita je tokom svađe Ivanu prebacila što je vodi računa o svoja dva deteta, dok je onprotiv nje iskoristio broj parntera sa kojima je bila u prethodnoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA OBJAVA ĐINE DŽINOVIĆ U JEKU RAZVODA NJENIH RODITELJA! Ponovo isprovocirala fanove, a ovo je poruka

– Pa i ti si se j*bala sa njih četvoro u prethodnoj sezoni, tako da sve to pada u vodu što pričaš, ja nemam problema ni sa kim. Zola te je iskoristio kako bi pravio Miljanu ljubomornom, tako da je meni to dno dna. I onda sad morališeš nešto ovde drugim učesnicima – uzvratio je Marinković.

Ona se tad pravdala kako to nije istina i da pokušavaju da joj nabace neke stvari koje nisu tačne, međutim, na društvenim mrežama vrlo brzo pojavila se objava koja pokazuje da je istina još gora od one koju je Jelena izgovorila.

Naime, jedan profil na Instagramu prisetio se svih muškarcaca sa kojima je Anita bila povezivana, a postoje imena i za koje je javnost zaboravila. Naravno pored Jovane Tomić Matore sa kojom je bila u braku, tu se nalazi i Lazar Čolić Zola koji je sa njom bio u vezu, ali i Marko Marković koji nije želeo da je prizna za devojku, Bilal Brajlović sa kojim se nekoliko puta ljubila, ali i Marko Stefanović koji je sa Anitom prekinuo komunikaciju čim je počeo da se muva sa Sanjom Grujić.

kurir.rs/republika/preneo I.L.