Početna Showbiz OVO JE PRAVO LICE TANJE SAVIĆ: Pjevačicu raskrinkale prve komšije, a tek...

OVO JE PRAVO LICE TANJE SAVIĆ: Pjevačicu raskrinkale prve komšije, a tek da čujete šta znaju o Dušanu

Komšije Tanje Savić razvezale jezik o popularnoj pevačici i njenom ljubavnom životu!

Stanovnici mesta Radinac, komšije popularne pevačice Tanje Savić, otkrile su u emisiji “Moj Dan Blic dan” šta misle o njoj, ali i o njenom još uvek zvaničnom suprugu Dušanu Jovančeviću. Podsetimo, nakon ljubavnog kraha sa njim, Tanja se preselila u grad sa sinovima, ali porodicu uvek rado posećuje.

PROČITAJTE JOŠ:    

Prekinuto ročište u predmetu “Džena Gadžun”: Murisu Gadžunu pozlilo, prevezen na KUM

Prvi komšija Tanje Savić otkrio je da je upoznao njenog novog dečka pilota, Muhameda Mukija Bešića.

– Dolazio je na slavu, družili smo se tu. Dečko je mlad, fenomenalan. Čim su Tanjini roditelji primili pilota u kuću, znači da je dobar – kazao je prijatelj pevačicinih roditelja, otkrivajući da Tanja mnogo bolje živi nego kada je bila sa Jovančevićem:

– Dušan nije bio loš, voleo je da popije i da se luskuzira. Zadnjih 10 godina sa njim nije ništa stekla. Sad je napravila sigurno pola miliona evra otkako se razvela, sad ima partnera, kupila stan, plac, u Malom Mokrom Lugu ima kuću, pomogla je roditeljima ovde malo da srede.

Ceo komšiluk je nahvalio popularnu pevačicu.

– Ona je najbolja pevačica, naša komšinica. Često dolazi kod svojih roditelja sa decom, uvek se javi kada dođe – kazala je komšinica iz ulice u kojoj je Tanja ranije živela.

– Tanja ne pomaže roditeljima oko poljoprivrednih poslova, ali im finansijski pomaže. Ona živi u gradu. Ona jeste dobra, ali novac radi svoje, malo se uobrazila – kazao je jedan Tanjin sugrađanin za “Blic”.

BONUS VIDEO:

republika.rs