Početna Vijesti Drama u Zenici: Eksplozija u garaži, oštećena tri vozila, ima i povrijeđenih

Drama u Zenici: Eksplozija u garaži, oštećena tri vozila, ima i povrijeđenih

Vlasnik garaže nije zadobio povrede u smislu vidljivih rana, ali se žali na bol u nozi zbog čega je prevezen u Službu hitne medicinske pomoć

Prava drama odvijala se jutros u Zenici, tačnije u naselju Nova Zenica, kada je prilikom otvaranja garaže došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkrivamo šokantne detalje ubistva žene u Tuzli: Policajac bio pijan, svemu prethodila svađa, sat prije dolazila i policija u piceriju!

Ovu informaciju potvrdio je za “Avaz” Samir Valentić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), kazavši da je do eksplozije došlo u 10 sati.

– Policijska stanica Centar zaprimila je dojavu o eksploziji nepoznate eksplozivne naprave u podzemnim garažama. Prilikom otvaranja garaže vlasništvo R.B., došlo je do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Tom prilikom došlo je do oštećenja vozila vlasnika garaže i još dva vozila u suterenu – kaže Valentić za “Avaz”.

PROČITAJTE JOŠ:

Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od ubijene Amre Kahrimanović: “Nema više tvog osmijeha i naših zezancija”

Ističe da vlasnik garaže nije zadobio povrede u smislu vidljivih rana, ali se žali na bol u nozi zbog čega je prevezen u Službu hitne medicinske pomoći Zenica.

Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj, kojim će biti rasvijetljene sve okolnosti ove eksplozije.

avaz.ba