Početna Rijaliti PORODILA SE KRISTINA SPALEVIĆ! Kristijan Golubović nikad sretniji: Evo koje su ime...

PORODILA SE KRISTINA SPALEVIĆ! Kristijan Golubović nikad sretniji: Evo koje su ime odabrali za nasljednika

Kristijan Golubović i njegova supruga Kristina Spalević dobili su sina.

Kristina je, danas u toku dana primljena u bolnicu, gde se porodila carskim rezom i na svet donela dečaka, a Golubović se tim povodom oglasio:

PROČITAJTE JOŠ:

ĐINA DŽINOVIĆ UŽIVA U SUVOM LUKSUZU! U jeku razvoda Meline i Harisa ćerka im nosi narukvicu od 47.500 € sa 204 dijamanta

– Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin! – rekao je on, pa otkrio kako su Kristina i beba:

– Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fattastično, sve je hvala bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući – kazao je ponosni tata, ne trudeći se da sakrije sreću.

Podsetimo, Kristijan je za naš portal otkrio da je njegova lepša polovina danas u toku dana primljena u bolnicu:

– Jeste, istina je, moja Kristina je primljena u bolnicu. Uskoro ću dobiti trećeg sina sa njom i četvrto dete – započeo je kristijan, pa nam otkrio gde se trenutno nalazi:

– Odvezao sam je i upravo sam došao kući, pa čekam lepe vesti. Nisam ostao u bolnici jer ne mogu da prisustvujem porođaju, pa sam se vratio.

– Porođaj je trenutno u toku, svakog trenutka očekujem lepe vesti, Ona ide na carski rez, a termin joj je baš danas. Izvinite, ne mogu sada da dužim sa pričom, pošto očekujem poziv da sam postao otac još jednog sina – istakao je on za Alo!

Kurir.rs/ Alo / Preneo: M.J