Početna Showbiz NOVI SKANDAL Severina neće da preda sina Milanu Popoviću, danas ga nije...

NOVI SKANDAL Severina neće da preda sina Milanu Popoviću, danas ga nije odvela ni u školu

Pjevačici Severini Vučković je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom kog je dobila u braku sa biznismenom Milanom Popovićem.

Kako piše Republika pjevačica Severina je juče Milanu trebalo da preda sina, ali to nije učinila, kao ni danas.

PROČITAJTE JOŠ:

DJEČAK IZ SRBIJE VOZIO PORŠEA KROZ BEČ: Austrijski policajci ostali u šoku kada su vidjeli ko je za volanom

Ovo što Severina sada radi je upravo razlog presuda protiv nje da joj se uskraćuje pravo da se bavi zdravljem i školstvom deteta jer ga nije vodila 46 dana u školu – tvrdi izvor za Republiku upućen u slučaj pevačice i dalje objašnjava:

Suština je da se Severini uskraćuje pravo po sudskoj odluci da se ne bavi djetetom, to jest njegovim obrazovanjem i zdravljem, što je dokazano u nekoliko slučajeva.
Zdravstveno zato što od 20 puta koliko je dijete bilo kod nje, 15 puta je bilo bolesno.
Međutim, ono što je ključna stvar bila za takvu odluke jeste činjenica da Severina nije htjela da dozvoli da dijete u toj dobi, treći razred osnovne škole, ide na psihoterapiju, što su preporučili stručnjaci, sa čim se otac Milan Popović složio, a ona se time oštro protivila i zbog toga joj je uskraćeno pravo za djetetovo zdravstveno stanje i obrazovanje.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDALOZNA OBJAVA TINEJDŽERA LJUBAVNIKA! Sašina kćerka otkriva detalje odnosa s uhapšenom polusestrom i motiv ubistva oca (FOTO)

Podsetimo, Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Kako su prenijeli hrvatski mediji, Vrhovni sud je donio presudu da je starateljstvo nad njihovim maloljetnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu dijeteta.

(Republika)

BONUS VIDEO: