Početna Showbiz BLAM JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU! Internet gori zbog njenog lapsusa –...

BLAM JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU! Internet gori zbog njenog lapsusa – “Ko je kineska kopija mene?”

Zbog lapsusa u programu uživo, Jovana Jeremić je ponovo postala glavna tema društvenih mreža.

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić svojim izjavama privlači veliku pažnju javnosti, jednom prilikom je otkrila s koliko godina je izgubila nevinost, a zbog odgovora su svi u studiju zanemeli. Jovana svakog vikenda gledaoce “Novog jutra” prikuje za male ekrane svojim odevnim kombinacijama, gostima, rečima, ali ponekad i lapusima…

PROČITAJTE JOŠ:

“Ne može se kupiti bez recepta”: Lijek “treana” kojim je mjesecima trovan svirepo ubijeni Dobojlija ovako djeluje na čovjeka

Tako se ovog vikenda u programu uživo pojavila u izazovnoj haljini zbog koje su se svi pitali da li ima donji veš, a na samom početku je napravila i lapsus koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Voditeljka je na samom početku ugostila nekoliko sagovornika, a pre nego što je počela da razgovara sa njima o aktuelnim temama, otkrila je šta su pričali iza kamera – “Evo mi smo već sad krenuli priče, komentarišemo šta se događa u medijima, ko koga ogovara, ko koga kopira”, počela je ona, pa joj se omakao lapsus.

PROČITAJTE JOŠ:

Svako je imao svoju ulogu: Gotovo cijela porodica planirala svirepo ubistvo u Doboju

“Ko je kineska Jovana Jeremić, odnosno Jovana Jeremić sa ‘Dejli ekspresa'”, rekla je ona, očigledno misleći na kineski sajt “Ali ekspres”.

Onda je istakla da je samo jedna JJ – “Trude se mnoge, ali samo je jedna original. Ona živi na Pinku, ona ovde jede, pije, živi, kohabitira. Samo jedna”, poručila je Jovan, a kako je izazovnom odevnom kombinacijom u Jutranjem prikovala sve za male ekrane pogledajte u galeriji ispod:

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)