Početna Vijesti TETKA KUPILA LIJEKOVE KOJE JE KĆERKA (14) DALA OCU Otkriveni svi detalji...

TETKA KUPILA LIJEKOVE KOJE JE KĆERKA (14) DALA OCU Otkriveni svi detalji Sašinog ubistva: Omamila ga, pa otvorila vrata da uđu majka i ljubavnik

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću osumnjičenim za teško ubistvo S. K. iz Doboja.

Kako piše Srna osumnjičenima se stavlja na teret da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloletnom kćerkom prvoosumnjičene, 29. januara tabletama omamili Sašu Kulišića u nameri da ga ubiju, prenosi Srpskainfo.

PROČITAJTE JOŠ:

“Majka čupa kosu i jauče” Komšije porodice ljubavnika (19) iz Doboja osumnjičenog za brutalno ubistvo Saše Kulišića otkrile nove detalje

U objavi zbog čega im je određen pritvor se navodi da su taj dan u popodnevnim časovima, nakon što je maloljetnica usitnila veći broj tableta “treana” od 10 miligrama, koje je na molbu osumnjičenih kupila Andrejina sestra V. M, pomješala sa vodom, da bi po dogovoru sa osumnjičenima, maloljetna u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću oca i napravila mu limunadu sa vodom u kojoj se nalazio izmrvljeni prah u namjeri da ga tako omami i uspava.

Tablete su maloljetnica i prvoosumnjičena i u ranijem periodu davale S.K, a da on za to nije znao.

Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je oštećeni zaspao, ostavila je otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost, nakon čega su maloljetnici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

Vezali ga, pa brutalno prebili

Osumnjičeni su potom ušli u sobu gdje je Saša spavao, pa su ga vezali tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali nekoliko udaraca od kojih je krvario.

izletišta Preslica gdje su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predjelu stomaka, uslijed čega je nastupila smrt.

Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu.

Sudija za prethodni postupak juče je Kajganićevoj i Lazareviću odredio pritvor zbog krivičnog djela teško ubistvo.

Podsjetimo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja.

Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom.

Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga, dok se D. L. tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi jezivi detalji: Sašu trovala kćerka lijekovima koje je nabavila njena tetka

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu.

Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem.

Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

blic.rs

BONUS VIDEO: