Početna Vijesti Sašu trovali mjesecima! Stalno bio pospan – Otkriveni svi detalji svirepog ubistva

Sašu trovali mjesecima! Stalno bio pospan – Otkriveni svi detalji svirepog ubistva

Saša Kulišić (46) iz Doboja koga je supruga Andrea (33) sa ljubavnikom Draženom L. (19) ubila u utorak, mesecima se osećao loše jer su ga žena i ćerka A.K. (14) trovale lekovima za smirenje koje su mu sipali u piće, a zbog toga je imao i saobraćajnu nezgodu koje se uopšte nije sećao.

PROČITAJTE JOŠ:

“Ubila mi je oca zbog para i njene prevare”: Ispovijest kćerke ubijenog Saše iz Doboja, otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata

Mediji u Republici Srpskoj danima izveštavaju o jezivom zločinu, i svemu što mu je prethodilo, a interesantno je da se sve više spominje da je Sašina i Andreina maloletna ćerka dobro znala šta radi i da je na nagovor majke ocu u vodu i sokove redovno stavljala izdrobljene “bensedine” i “leksilijume” zbog čega je bio stalno pospan i dekoncentrisan.

Poznanici nesrećenog Saše tvrde da se sa njim duže vremena nešto čudno dešavalo i da su zato i uvereni da su ga žena i ćerka mesecima trovali.

– Stalno se osećao pospano i tromo. Odlazio je da radi razne preglede, ali sve je bilo u redu, međutim, kod njega nije bilo poboljšanja. Iznova i iznova je išao na preglede, ali nikada ništa nije otkriveno – rekao je za prijatelj ubijenog za lokalne medije.

Navodno svima je bilo čudno njegovo stanje, a naročito nakon što je doživeo saobraćajnu nezgodu koje se uopšte nije sećao, jer se onesvestio ili je zaspao za volanom.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi jezivi detalji: Sašu trovala kćerka lijekovima koje je nabavila njena tetka

Podsetimo Saša je kobne večeri popivši limunadu, zaspao, a Andrea i Dražen su oko 1 sat ujutru došli i zaskočili ga na spavanju.

Tada ga je Dražen udario bokserom u lice, a onda su mu onesvešćenom vezali ruke i noge selotejp trakom i konopcem, a selotejpom su mu zapušili usta i vezali oci. Tako onesposobljenog su ga ubacili u gepek automobila koji su prethodno iznajmili u Banjaluci i odvezli se do šume na izletištu Preslica, gde mu je Andrea presudila sa tri uboda nožem u stomak i grudi.

Svoju žrtvu su ljubavnici vezali za drvo i pobegli, ali odmah nakon što je pronaden leš nesrećnog Saše oni su uhapšeni.

Sašinoj supruzi i njenom ljubavniku je nakon saslušanja u tužilaštvu zbog krivičnog dela teško ubistva određen pritvor, a takođe je u pritvoru i Sašina maloletna ćerka koja im je pomogla u zločinu.

PROČITAJTE JOŠ:

“Majka čupa kosu i jauče” Komšije porodice ljubavnika (19) iz Doboja osumnjičenog za brutalno ubistvo Saše Kulišića otkrile nove detalje

Inače nakon što je Sašinoj ćerki određen pritvor ATV je izveštavao da je ona tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, ali je navodno bila veoma hladna. Istražioci su, navodi isti medij, stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u maminog ljubavnika.

informer.rs

BONUS VIDEO: