Početna Showbiz Voditeljica Dnevnika uživo u programu saznala da je njen najbolji prijatelj izvršio...

Voditeljica Dnevnika uživo u programu saznala da je njen najbolji prijatelj izvršio samoubistvo: Istog momenta napustila emisiju

Voditeljka Tanja Rađenović već godinama vodi Dnevnik na televiziji “Pink”, a postojali su dani kada joj je bilo izuzetno teško da pročita aktuelne vesti.

Ipak, trenutak na poslu koji joj zauvek budi potresna sećanja je kada je na promteru u emisiji uživo pročitala da joj se najbolji prijatelj ubio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tanja Radjenovic (@radjenovicka_royalgardens)

– Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Nije znala da mi je najbolji prijatelj. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala – rekla je Tanja i dodala da je tad napustila emisiju, iako je išla uživo, kao i da je njen kolega završio dnevnik.

Inače, voditeljka Tanja Rađenović otkrila je kako su njen suprug i ona ostvarili svoj najveći san.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkrivamo detalje: Šuman Pendeka ubio jednim hicem u prsa, drugove udarao kundakom pištolja i šakama!

– Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja. Druga stvar koju ću pamtiti je to što je naša druga ćerka maturirala. Prošle godine Teodora, ove godine Anđela. To su tri stvari koje ću pamtiti. Hvala bogu, svi su živi i zdravi. Petru je uspešno prošla operacija kičme. Sve je u najboljem redu – ispričala je pre četiri godine.

blic.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Emotivni oproštaj Farisovog profesora: Mogu zaboraviti ime, ali čehru i dobar odgoj nikad

Potresne riječi majke ubijenog Farisa: Rekao mi je majko neću dugo, vratit ću se i nikad mi se nije vratio