Početna Rijaliti ŠOK PREPISKA JANJUŠA I NEPOZNATE DJEVOJKE! Ona tvrdi da ju je molio...

ŠOK PREPISKA JANJUŠA I NEPOZNATE DJEVOJKE! Ona tvrdi da ju je molio za pare, objavila dopisivanje javno: Nemam ni dinara…

Aktuelni zadrugar Marko Janjušević Janjuš među prvima je bio na spisku da i ove sezone bude učesnik “Elite”, a nakon što je na kratko napustio rijaliti zbog smrti brata, ponovo se vratio na imanje.

Kako je godinama u rijalitiju, u spoljnom svetu je zadnjih pet godina svega par meseci bio u “spoljnom svetu”. Sada smo došli u posed šokantnih informacija o njemu dok nije ušao u sedmu sezonu “Zadruge”.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Fatime Karić završila u bolnici: Bila poludjela, hjela se i ubiti, nisam mogla gledati laži, sramotu (Video)

Naime, Janjuš je tokom leta bio u šemi sa izvesnom Jelenom, kojoj ne navodno tražio novac, te da joj je uzeo čak 15.000 evra. Mediji su došli do prepiske Janjuša i Jelene, u kojoj se vidi kako zahteva od nje da mu pošalje novac.

“Koliko si podigla, majke ti? Bože dragi, da li je moguće da ti mene toliko voliš?”, pisao je zadrugar.

“Hoćeš da se ponavljam, da nemam dinara. Hoćeš kad me zovne drug da dođem, da kažem da neću. Hoćeš drugi da pričaju kako nemam dinara i kako dugujem? Jel to treba?”, stoji u porukama, koje je navodno slao bivši košarkaš.

“Ja sam ti rekla pomoći ću, ali dok se ne popraviš neću”, pisala je ona.

U porukama se vidi i kako joj Janjuš piše da nema novca da ode kod porodice u Prijepolje, a već smo pisali o njegovom nasilnom ponašanju.

Kurir / Blic