Početna Showbiz SKLONILI SE! Melina u jeku razvoda otišla u Sarajevo, evo šta radi...

SKLONILI SE! Melina u jeku razvoda otišla u Sarajevo, evo šta radi Džinović

Prašina koja se podigla nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvode Melina i Haris Džinović ne spušta se. Kreatorka je, kako saznajemo, još pre nekoliko dana spakovala kofere i otputovala u Sarajevo, gde trenutno boravi. S druge strane, pevača smo prošlog četvrtka sreli ispred kuće, ali tom prilikom nije želeo da komentariše razlaz.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Fatime Karić završila u bolnici: Bila poludjela, hjela se i ubiti, nisam mogla gledati laži, sramotu (Video)

Naša ekipa i juče je obišla porodičnu vilu Džinovića na Senjaku, na kojoj su, za razliku do prethodnih dana, roletne bile skroz spuštene. Automobil kojim je upravljao njihov sin bio je parkiran ispred garaže. Prema rečima našeg izvora, bliskog porodici Džinović, članovi porodice su odlučili da se sklone dok se prašina ne spusti:

– Melina je u Bosni i Hercegovini već nekoliko dana. Verovatno će sledeće nedelje doći u Srbiju. Haris je takođe van grada. Nisu očekivali da će ovolika pompa da se podigne, pa su odlučili malo da se sklone. Svakako da oboje vode svoj život kako smatraju da treba. Imaju privatni, poslovni i emotivno odvojeni život.

U više navrata smo pokušavali da stupimo u kontakt i s Melinom, za koju se šuška da je u novoj vezi, i s Harisom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Kada je u četvrtak objavljeno da se njih dvoje razvode, najpre se oglasila kreatorka. Ona nije htela da komentariše te navode kad su je novinari pitali, ali ih nije ni demantovala.

– Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – kazala je ona za Pink.rs, dok je Haris izjavio da se sprema za put i da ne može ništa da priča.

 

kurir.rs