Početna Showbiz Šejla Zonić opet oduševila: Otpjevala hit Lepe Brene

Šejla Zonić opet oduševila: Otpjevala hit Lepe Brene

Bh. takmičarka u ovosezonskom izdanju “Zvezdi Granda” Šejla Zonić i sinoć je oduševila brojnu publiku, ali i žiri predvođen Marijom Šerifović čiju je pjesmu pjevala.

Sinoćnju emisiju otvarila su dva pjevačka titana, Ivana Šundić iz tima Snežane Đurišić i Šejla Zonić, koje su na samom startu oduševile žiri i publiku svojim vokalnim sposobnostima.

Nakon što su obje takmičarke dobile maksimaln broj glasova žirija, uslijedila je akapela u kojoj je Ivana pjevala „Obraše se vinogradi“, a Šejla „Jednaest“, kada je prednost od pet glasova dobila Zonić, dok će se Snežanina takmičarka boriti u baražu.

Prva je riječ dobila Marija Šerifović koja je pohvalila obje kandidatkinje.

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Fatime Karić završila u bolnici: Bila poludjela, hjela se i ubiti, nisam mogla gledati laži, sramotu (Video)

– Djevojke su dobro pjevale. Ivana je pjevala dosta tačno, ali bih voljela da ti tvoji ukrasi izlaze brže. Šejla sve je bilo fanatstično, bravo i mislim da si Breninu pjesmu otepjala kao niko nikada do sada u ovom takmičenju, bravo– dala je svoj sud Šerifović sa kojom se složio Popović.Mili je jedini koji je dao prednost Ivani nakon akapele želeći da podrži njen talenat i potencijal.

– Ja sam dao prednost na akapeli Ivani, nešto ima u toj njenoj boji i tom stavu djeluje mi kao finalni proizvod, ali fali ti da ptitisneš i energije i vjerujem u tebe. Ipak, Šejla je bila tačnija i prezentnija – istakao je Mili, dok je Viki smatrala da je kumina kandidatkinja bila daleko bolja,pišu Vijesti

Đorđe David je primjetio da je Ivana znatno bolja u ovom krugu, ali da je imala snažnog protivnika koja je “ubica” na sceni.

Bosanac je Šejli zamjerio kako Silvanina pjesma nema slovo „h“ u originalu i da je u strofi Brenine pjesme bila u falšu, ali da je inače odlična, dok je i Ivani poručio da je dobra pjevačica.

Pored pohvala za takmičarku koja je prošla direktno, Ana Bekuta uputila je kompliment za Šundić.

– Ivana, mnogo je to lijepo, jedna si od rijetkih koja je uhvatila moju nit u interpretaciji, slušam izvođenje mojih pjesama, ali to nikome nije pošlo za rukom osim tebi.

Nakon pohvala mentora, Popović je imao posebnu želju da Ivana i Snežana zajedno otepjevaju „Obraše se vinogradi“.

Šejlin nastup možete poslušati ispod u videu:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

haber.ba

BONUS VIDEO: