Početna Showbiz ODAVNO RASTAVLJENI! Melina našla bogatog biznismena, Haris neće da se iseli iz...

ODAVNO RASTAVLJENI! Melina našla bogatog biznismena, Haris neće da se iseli iz vile

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Melina i Haris Džinović razvode otvorila se i pandorina kutija. Zajednica poznatog para poslednje četiri godine ne funkcioniše kako treba, ali su njih dvoje pokušavali u javnosti da održe sliku srećnog braka.

PROČITAJTE JOŠ:

BIVŠI POLICAJAC UBIO CIJELU PORODICU PA PRESUDIO SEBI! Detalji zločina u Podgorici, poznat i motiv! Stravično

Prema rečima naših sagovornika, Melina i Haris imaju privatni, poslovni i emotivno odvojeni život. Štaviše, naši izvori dobroupućeni u njih odnos tvrde da oboje imaju partnere. Melina je već neko vreme vezi sa poznatim biznismenom koji gradi luksuzne zgrade u prestonici, dok je pevač u kratkim avanturama sa gradskim devojkama. Što se imovine tiče, dogovor između supružnika jeste da sva imovina pripada gazdi kuće, iliti Harisu, ali da Melina može u njoj da uživa dokle god to želi. Tako da Haris živi u donjem delu rezidencije, a Melina sa ćerkom u gornjem. – Želeli su da sakriju od javnosti da se razvode i da svako želi da živi kako smatra da treba. Deca su im dovoljno velika, razumeju oni situaciju i ne mešaju se u odluke svojih roditelja. Melina ima svoju emotivnu priču, srećna je zaljubljena, ali to krije. Sa druge strane Haris je oduvek bio zavodnik i u društvu lepih i atraktivnih žena, pa mu ni to što je uveliko u osmoj deceniji ne predstavlja problem. On je Melini jasno stavio do znanja da nema nameru da se seli, niti da se imovina deli, a ona može da uživa koliko god želi dok je u toj kući koju su izgradili skoro – priča porodični prijatelj dobro upućen u razlaz poznatog para.

U više navrata smo pokušavali da stupimo u kontakt i sa Melinom i sa Harisom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Ekipa Kurira srela je četvrtak pevača kada je sa sinom napuštao porodični dom na Senjaku. Delovao je rapspoloženo i tada je kratko poručio da ne želi da komentariše trenutnu situaciju. Juče smo takođe bili u njhovom kraju i sreli smo njihovog sina, Kana Džinovića, koji je izašao iz automobila i po svemu sudeći je bio u nabavci. Od Harisa i Meline nije bilo traga ni glasa.

PROČITAJTE JOŠ:

BOGATI PJEVAČ JE OTAC MACE DISKRECIJE, STARLETINA MAJKA IZNIJELA SVE JAVNO! Otkrila se istina koja se godinama krila

Podsetimo, kada je u četvrtak objavljeno da se njih dvoje razvode, najpre se oglasila Melina. Ona nije htela da komentariše te navode kada su je novinari pitali, ali ih nije ni demantovala. – Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – kazala je ona za Pink, dok je Haris izjavio da se sprema za put i da ne može ništa da priča.

avaz.ba