Početna Showbiz O njihovom razvodu bruji region: ”Bila sam prava psihopata, proganjala sam ga...

O njihovom razvodu bruji region: ”Bila sam prava psihopata, proganjala sam ga tri godine, bilo je to ponižavajuće za jednu ženu”

Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović donijeli su odluku da se razveedu nakon 22 godine ljubavi.

Oni su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vijest o razvodu šokirala sve. Par je emotivnu vezu započeo 2002. godine, iz braka su dobili sina Kana i kćerku Đinu, a svoju ljubav krunisali su brakom 12 godina nakon zajedničkog života.

PROČITAJTE JOŠ:

MARKO MILJKOVIĆ PRONAĐEN NA PODU BEZ SVIJESTI: 4 sata se nije javljao, bravar otvorio vrata, a onda je Luna Đogani počela da vrišti

Na samom početku romanse imali su velike prepreke zbog ogromne razlike u godinama između njih. Kako je Haris od Meline stariji 30 godina, njeni roditelji branili su njihovu vezu, ipak oni se nisu obazirali na to.

Sada je na društvenim mrežama isplivala fotografija sa početka njihove veze, tačnije kada su dobili svoje prvo dijete, nasljednicu Đinu. I dok Haris izgleda kao da se nije promijenio mnogo od tada, Melina je izgledala dosta drugačije.

Ona je jednom prilikom otkrila da je prije Harisa i živjela potpuno drugačijim životom.

– Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Voljela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dvij godine kada sam se udala za njega i rodila djecu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smiješno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovjek može samo da poželi – rekla je Melina tada za „Story“.

pressmedia.com

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Fatime Karić završila u bolnici: Bila poludjela, hjela se i ubiti, nisam mogla gledati laži, sramotu (Video)

BONUS VIDEO: