Početna Showbiz Karleušina kćerka objavila nikad tužniju porodičnu fotografiju: Ništa više nije kao prije

Karleušina kćerka objavila nikad tužniju porodičnu fotografiju: Ništa više nije kao prije

Fotografija Nike Tošić s bakom kida dušu

Da je živa, novinarka i radijska voditeljka Divna Karleuša danas bi napunila šezdeset i šest godina. Nažalost, u martu 2019. godine, Divna je izgubila bitku sa opakom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ:

POTRESNA ISPOVIJEST MAJKE PREMINULE PORODILJE U UŽICU: Ljekari su mi ubili dijete, mučili su je 5 sati, ostala sam bez Isidore i unuke

Međutim, u srcima onih koji su je voleli živi i dalje. One kojima najviše nedostaje su svakako njene unuke Atina i Nika, a koliko im nedostaje baka dokaz je i fotografija Nike Tošić koju je objavila na Instagramu.

Jelena se na Instagramu često prisjeti majke za koju je bila izuzetno vezana, pa je to učinila i danas.

– Srećan rođendan mama… Danas bi napunila 66 godina… – napisala je Jelena uz fotografiju prelijepe Divne.

Jelena, njena majka i njene kćerke bile su veoma vezane jedna za drugu. Divna je koristila svaki slobodan trenutak kako bi provela sa unukama koje obožavala i čija imena je imala istetovirana na ruci. Iako fizički nije sa njima, Atini i Niki su ostala divna sjećanja na baku i fotografije prepune ljubavi. A, jednu od njih danas je objavila Nika, uz emotikon slomljenog srca.

Divna je ranije često objavljivala fotografije sa unukama na kojima smo mogli da vidimo kako se zabavljaju farbajući vaskršnja jaja, uživaju u šetnji, kupanju u bazenu… A, nertko je objavljivala i njihove izjave koje su nasmejavale njene pratioce na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

JK BRUTALNA: “KOLIKO ZNAM, ARKAN JE UBIO DŽEJEVOG BRATA, A ON JE MORAO DA ĆUTI”: Paradoks je da Ceca pjeva numeru u filmu “Nedelja”

– Baki, nisi ti baba, ti si najlepša djevojčica na svijetu – prenijela je Divna jednom prilikom Nikine riječi.

A, fotografija Nike Tošić jasan je pokazatelj koliko joj njena baki nedostaje.

svet-scandal.rs

BONUS VIDEO: