Početna Showbiz SUD PROCIJENIO DA JE SEVERINA NEMARNA MAJKA: Nije odvela sina u školu...

SUD PROCIJENIO DA JE SEVERINA NEMARNA MAJKA: Nije odvela sina u školu 46 dana?! Ovo su razlozi zbog kojih je izgubila starateljstvo

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom Popovićem njegovom ocu, biznismenuMilanu Popoviću, što znači da je hrvatskoj pevačici Severini starateljstvo u potpunosti oduzeto.

Nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli “na pola” između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom.

PROČITAJE JOŠ:

NAKON ŠTO GA JE OKRIVILA DA JOJ JE NAMJESTIO LINČ, OGLASIO SE I ON: Ognjen Amidžić žestoko u dvije riječi spustio Selmu

– Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne padne razred – priča izvor i dalje navodi:

– Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, Severini nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom – samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenilo da je Severina nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu – zaključuje izvor.

Inače, iz presude se vidi da niko od veštaka u predmetu Popović-Vučkovića nije saslušan, već je sud bio u posedu pismenog nalaza i mišljenja veštaka. Tužilac na isto nije imao primedbi, dok je okrivljeni prigovorio nalazu i mišljenju, što je svakako uticalo na ishod ovog predmeta.

Kurir.rs/ Republika/ Preneo: M. J.