Početna Showbiz Razvode se Haris i Melina Džinović, pjevač se iselio iz njihove vile

Razvode se Haris i Melina Džinović, pjevač se iselio iz njihove vile

Bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović i njegova 30 godina mlađa supruga Melina se razvode, prema pisanju srbijanskih medija.

Par je zajedno od 2002. godine, a vjenčali su se 2014. godine. Zajedno su dobili dvoje djece – sina Kana i kćerku Đinu. Međutim, prema tvrdnjama izvora bliskog porodici njihovo odnos već duže vrijeme nije funcionisao.

PROČITAJTE JOŠ:

Ukoliko se Selma Bajrami bude žalila na odluku Srbije, evo šta joj slijedi! Nije protjerana samo zbog dvoglavog orla

“Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme”, otkrio je za Pink.rs izvor blizak porodici Džinović.

Kazao je i da se Haris već iselio: “Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima”.

Melina se potom kratko oglasila za medije kazavši: “Razumijte me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno”.

Pjevač je ranije otkrio kako su se njih dvoje upoznali spontano u Sarajevu, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

“Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti poslije, vidjet ćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: ‘Hajde da napravimo dijete!’, Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za cijeli život”, kazao je svojevremeno.

klix.ba

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON ŠTO GA JE OKRIVILA DA JOJ JE NAMJESTIO LINČ, OGLASIO SE I ON: Ognjen Amidžić žestoko u dvije riječi spustio Selmu

BONUS VIDEO: