Početna Showbiz SELMA BAJRAMI OBJAVILA SNIMAK IZ BEOGRADA NAKON ZABRANE: “SAMO ZA TEBE, BEOGRAĐANKO...

SELMA BAJRAMI OBJAVILA SNIMAK IZ BEOGRADA NAKON ZABRANE: “SAMO ZA TEBE, BEOGRAĐANKO MALA…”

Folkerka Selma Bajrami zadržana je danas na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, nakon čega je odmah ukrcana u avion kojim je ispraćena iz zemlje, o čemu ne prestaje da se priča.

Bajramijeva se malo potom slikala u restoranu, a uz fotku je postavila i njenu pjesmu “Žena sa Balkana”.

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASILA SE SELMA BAJRAMI NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU: “HOĆEŠ DIO MENE, MOJ ŽIVOTNI STIL SU BOGATSTVO I SLAVA!”

Ja sam žena sa ludog Balkana, meni je ljubav slabija strana – dio je pjesme koji je Selma posebno izdvojila.

Nešto kasnije, Bajramijeva je podijelila snimak iz srpske prestonice, u kom vidimo prizor sa auto-puta na Novom Beogradu.

Nije poznato kad je klip nastao, dok je Selma uz ovo podijelila i pjesmu kolege Halida Bešlića: “Samo za tebe, Beograđanko mala, samo za tebe što nikad nisi znala…”, a nema sumnje da će i ovaj njen potez pokrenuti komentare u javnosti.

Doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin izjavio je danas da je bosansko-hercegovačkoj pjevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju jer je Bajrami pred kamerama “ponosno pokazivala simbole Velike Albanije”.

Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga.

PROČITAJTE JOŠ:

“NEĆU BITI U PRITVORU, NE SNOSIM KRIVICU” Đorđe David ostaje u Sjevernoj Makedoniji, evo šta ga čeka u TUŽILAŠTVU

Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere – izjavio je Aleksandar Vulin za “Tanjug”.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO:

”VOLIM JA TE KRUPNE KOMADE…” JOVANA JEREMIĆ PONOVO PRETJERALA U JUTARNJEM, JAVNOST U ŠOKU, KOMENTARI PLJUŠTE