Početna Showbiz KARLEUŠA ZA ODMOR U DUBAIJU PUKLA MILIONČE! Sve pršti od luksuza, a...

KARLEUŠA ZA ODMOR U DUBAIJU PUKLA MILIONČE! Sve pršti od luksuza, a jedna tetovirana muška ruka pored nauljane JK izazvala haos!

Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa sa ćerkama i prijateljima na odmoru u Dubaiju, gde obavezno odlazi svake godine, i to više puta.

Pop zvezda smeštena je u jednom od najluksuznijih hotela u Emiratima. Kako saznajemo, Karleuša je odsela u hotelu sa pet zvezdica, a kako se može naći na sajtu, za sedam noćenja u ovom rizortu u Dubaiju pevačica je morala da iskešira najmanje milion dinara, jer samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOK IZJAVA RUŠKE JAKIĆ: Elitne prostitutke pokušavaju da budu voditeljke! A onda se dotakla i Jovane Jeremić

Hotel u svom sklopu ima privatnu plažu, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana svih svetskih kuhinja. Jelena je vreme u Dubaiju iskoristila i za šoping, pa je tako sebe počastila i novim parom papuča “luj viton”.

Inače, Jelena se svakodnevno na Instagramu hvali svojim pratiocima neverovatnim prizorima iz Dubaija, a posebno su privukle pažnju vrele fotke sa plaže, kojima su svi oduševljeni. O jednoj se posebno pričalo i diskutovalo na društvenim mrežama – na njoj se vidi muška ruka sa tetovažama dok nauljana JK leži na stomaku, a u prvom planu joj je ogromna zadnjica. Ipak, u pitanju je ruka njenog fotografa, koji se sa njom nalazi na odmoru, a to je potvrdila i sama pevačica, koja ga je tagovala ispod fotografije.