Početna Showbiz PEKAR VOZI BIJESNA KOLA I ŽIVI U VILI! Dečko Jovane Jeremić došao...

PEKAR VOZI BIJESNA KOLA I ŽIVI U VILI! Dečko Jovane Jeremić došao po voditeljku – Tek da vidite šta mu piše na tablicama!

Jovana Jeremić uživa pored novog dečka Dragana Stankovića kog je dugo krila od javnosti.

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić koju ju je vlasnik Pinka Željko Mitrović kaznio oduzimanjem polovine plate zbog propusta koje je napravila pred kamerama, nedavno je otkrila da tri dana nedeljno provodi u domu svog dečka Dragana Stankovića.

Nakon što je otkrila da se na neko vreme povlači iz javnosti, Jovana je pokazala i vilu svog 14 godina starijeg dečka koja se nalazi u Begaljici, selo u opštini Grocka. Njih dvoje su istakli da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju.

PROČITAJTE JOŠ:

I Zlatan Ibrahimović u nevjerici: Njemu nema većeg od Allaha, ne bira mjesto da klanja namaz!

Ekipa “Paparaco lova” posetila je njegov kraj i uverila se u kakvom bogatstvu živi “kralj peciva”. On na svom imanju ima čak dve vile opasane zidinama, a otkriveno je i koliko bogati biznismen koji u svojoj firmi ima 650 zaposlenih zarađuje na godišnjem nivou.

Jovanu su paparaci sad uhvatili kako vežba u jednoj teretani u centru prestonice, a nakon toga, po nju je došao njen dečko i to automobilom marke “Audi”.

Ono što su svi primetili jesu Draganove tablice na kolima, koje imaju slova “JJ”, što su inače inicijali Jovaninog imena i prezimena, te su mnogi ostali u čudu, a da li je ovo samo slučajnost ili je Dragan tako odlučio nije za sada poznato. Jovana i Dragan su se u kolima ljubili i grlili, a onda su otišli u jednu kafanu i tu su proveli zajedno veče.

mondo.rs