Početna Vijesti POGINUO NAKON SLIJETANJA U DUNAV!? Ovo je stradali iz Velikog Gradišta: Jezivi...

POGINUO NAKON SLIJETANJA U DUNAV!? Ovo je stradali iz Velikog Gradišta: Jezivi detalji nesreće

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav, kada je krenuo da pliva za Časni krst.

Nesreća se dogodila u 8.30 sati u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred bratom ispustio dušu: Prijatelj Edisa Ramića ispričao detalje smrti bh. sportiste

– Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav – kaže Kurirov izvor i dodaje:

 

– Navodno, putnici iz BMW pokušali su da ostanu na putu, ali nažalost u tome nisu uspeli jer se sve brzo dogodilo. Đorđević, koji je bio na mestu suvozača preminuo je na licu mesta. Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio kobne povrede ili se udavio, ali će to utvrditi odbukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Kako nam je objasnio izvor, vozač BMW je zadobio povrede prilikom nesreće.

– Vozač je zadobio povrede i on je premešten u požarevačku bolnicu gde mu se ispituje stepen povreda – navodi naš izvor i dodaje:

– Scena je bila jeziva! Ali iako u tom delu puta nema kuća, i gde je samo vikend naselje prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju su odmah priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli.

Kako navodi, naš sagovornik Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krst povodom praznika Bogojavljenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Svjedočim da si bio častan insan, bavio se sportom, osvajao prva mjesta: Prijatelji se opraštaju od voljenog sportiste

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu naložili su pored obdukcije poginulog i da se uzme i krv na nalzilu povređenog koji je vozio BMW smrti.

Kurir

BONUS VIDEO: