Početna Vijesti “DRUGARICE NIŠTA NISU VIDJELE, SPAVALE SU” Potresna ispovijest neutješnog oca pjevačice koja...

“DRUGARICE NIŠTA NISU VIDJELE, SPAVALE SU” Potresna ispovijest neutješnog oca pjevačice koja je poginula u Dubaiju: Kažu da je pala…

Pevačica Andrijana Lazić stradala je 10. januara u Dubaiju, a tužnu vest potvrdio je njen otac Nebojša Lazić.

PROČITAJTE JOŠ:

UDRUŽENJE POMOZI.BA POKRENULO APEL ZA LIJEČENJE/ Mali Adin (4) boluje od epilepsije, ima svakodnevne napade, više ne reaguje na lijekove: Potrebna mu je naša pomoć!

On je sada jedva smogao snage da progovori o slučaju, za koji ističe da i dalje ne zna šta se tačno dogodilo.

– 10. januara ujutru sam dobio informaciju. Ona je 7. otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo… Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao – govorio je utučeni Nebojša s knedlom u grlu.

– Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je pala s visine. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana – rekao je otac pokojne Andrijane.

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASIO SE OŽENJENI ALEN O AFERI S ANELI! Ovo je imao da poruči bogati biznismen! Ahmićeva na ivici nerava

– Dogovarala je pesme sa Raletom, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine, tako nešto. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla – naveo je on.

Na pitanje šta kažu drugarice koje su bile sa njom, Nebojša je rekao:

– Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. One ništa nisu videle, spavale su – zaključio je Andrijanin otac Lazić.

Kurir.rs/Republika/K.M.