Početna Vijesti Otac se oprostio od pjevačice iz Bjeljine koja je poginula u Dubaiju:...

Otac se oprostio od pjevačice iz Bjeljine koja je poginula u Dubaiju: Za tobom ću plakati dok suze ne presuše

Pevačica rodom iz Bjeljine Andrijana Lazić poginula je u Dubaiju.

Njen otac Nebojša Lazić je na svom Fejsbuk profilu objavio niz Andrijaninih fotografija i na taj način se oprostio od nje.

NAJČITANIJA VIJEST:

Užasna vijest iz Dubaija: Poginula pjevačica iz Bijeljine, pala sa 24. sprata

Naime, ona je pala sa 24. sprata zgrade a razlozi pada još nisu utvrđeni.

– Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvek ćeš ostati dio moje duše, voljeće te tata do zadnjeg dana života svog – napisao je on u opisu snimka. Prije toga, Nebojša je ostavio još jednu oproštajnu poruku. “Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donijela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvijek govorili ‘Anči je sva na tebe’. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvijek želio sve najbolje i mnogo volio. Znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je tvoja samo riječ izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osjetljiv na moju ćerku jedinicu.” napisao je on.

“Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želio sam ti uvijek sve najbolje! Jer očevi su uvijek posebno slabi na kćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala djeca mala briga! A realnost je – velika djeca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome željela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš ‘tata nemaju šporet’. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemjerljiv! Neopisiv! Tako bih volio da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoljetna, odrasla! Sve se jutros promijenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje. Pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli.” oprostio se Nebojša. Nebojša je potom napisao još jednu oproštajnu poruku:

PROČITAJTE JOŠ:

U velikom požaru u Binježevu kod Sarajeva izgorjela cijela kuća, ostao samo netaknut KUR’AN

“Dragi moj advokatiću, ovo je posljednje mjesto na kom sam ikada i pomislio da ću posljednji put razgovarati sa tobom, ali je nebo imalo druge planove. Želim da ti kažem da sam ponosan što si bila dio mog života i zajedno djelili sreću i tugu. Želim da znaš… Da su svi imali dušu kao što si ti imala, ovaj svijet bi bio mnogo drugačiji i bolje mjesto za život. Nismo bili dostojni tvoje dobrote! I svaku ljutnju koju si izazvala u meni, produkt je bio tvoje dobrote i želje da svima pomogneš i onima koje ni upoznala nisi… Ali to je i bila tvoja veličina koju malo ko ima! Sada znam da smo dobili jednog Anđela čuvara, koji će nas čuvati bolje nego što smo mi njega. Prohtjelo se dragom Bogu da ukrasi raj, pa te uzeo u svoj zagrljaj. Već nam nedostaješ! Mnogo! Jako! Nađi svoj mir u carstvu nebeskom i neka ti Bog dušu prosti! Zauvijek u mom srcu, moja jedina! Inače, Andrijana je rođena 2. novembra 1995. godine, a rodom je iz Bijeljine.

N1