Početna Vijesti Ognjen Amidžić u svojoj emisiji kao tačan odgovor prihvatio da je “Banja...

Ognjen Amidžić u svojoj emisiji kao tačan odgovor prihvatio da je “Banja Luka glavni grad RS-a”

Srbijanski voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji “Ami G Show” tvrdi da je Banja Luka glavni grad Republike Srpske.
Naime, u posljednjoj epizodi spomenute emisije su gostovale starlete, tj. učesnice “Zadruge” Maja Marinković, Milena Kačavenda, Žana Omnia i Slađa Lazić “Poršelina”. Tu su bili i Marko Đedović, također učesnik “Zadruge” te pjevač Samir Ramović.

Igrali su igru “Reci bilo koju riječ”. Amidžić je objasnio da trebaju reći glavne gradove država, a ispada onaj ko se ne bude mogao sjetiti.

PROČITAJTE JOŠ:

‘KOD ALENA JE KRILA AUTO KOJI JOJ ON OTPLAĆUJE!’ Stanija iznijela šok saznanja o Aneli, pa progovorila o gubitku bebe s Asminom: Htijela sam da odem pod Ostrog, sve mi je to jako teško palo! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ:

EVO ŠTA PIŠE U POLICIJSKOM IZVJEŠTAJU O SMRTI STRADALE PJEVAČICE! Porodica dobila papir: “Završene procedure”

“Pariz, Podgorica, Beograd, Beč, Sofija…”, počeli su nabrajati. Slađa je spomenula Banju Luku te tvrdila da je ona glavni grad RS-a. Amidžić je rekao “Dobro, hajde. OK, uredu ” te njen odgovor prihvatio kao tačan.

“Ovim starletama i entiteti jedne države imaju glavne gradove”, “Čuj glavni grad Republike Srpske Banja Luka. Bože ti pomozi”, “Otkad je RS država? Sramota”, “Voditelju, nauči države i gradove, barem ove u okruženju. Smiješan si”, neki su od komentara na YouTubeu.

klix.ba