Početna Showbiz “Neću da ćutim dok ti laješ” Mira Škorić napravila kolaps, na tapetu...

“Neću da ćutim dok ti laješ” Mira Škorić napravila kolaps, na tapetu Maja Berović “Pjevaš jadno”

Pevačica je svojom objavom na Instagram storiju napravila pravu lavinu.

Maja Berović i Ceca Ražnatović nedavno su predstavile novu verziju duetske pesme “Ne računaj na mene”. U originalu, ovu numeru su izvele Ceca i Mira Škorić, a oko cele priče podigla se velika prašina.

Maja Berović je najpre iznenadila sve kada je otkrila da bi drugačije reagovala na mestu koleginice Mire Škorić, te i da bi ona bila jako zahvalna.

Ove reči izvele su iz takta Miru, koja je sada svojim komentarom izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

– Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma “Ne računaj na mene” živi i bez vas dve.Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi – napisala je Mira na Instagramu.

Do ovog momenta, Berovićeva se nije oglašavala povodom prozivki Škorićeve.

Srbija Danas/društvene mreže

POVEZAN VIDEO: