Početna Zanimljivosti MAJKA TROJE DJECE PREMINULA NEKOLIKO DANA NAKON PODIZANJA ZADNJICE U TURSKOJ: Žalila...

MAJKA TROJE DJECE PREMINULA NEKOLIKO DANA NAKON PODIZANJA ZADNJICE U TURSKOJ: Žalila se na bolove u grudima pa otkriven užas (FOTO)

Majka troje dece iz Velike Britanije koja je imala operaciju brazilskog podizanja zadnjice u Turskoj tragično je preminula samo nekoliko dana kasnije.

Smatra se da je Demi Agolja (26) iz Salforda pretrpela višestruke srčane udare uzrokovane masnom embolijom čak i nakon što su lekari rekli da je njena operacija prošlog četvrtka bila uspešna.

PROČITAJTE JOŠ:

KOMŠIJE OTKRILE ŠTA SE DOGAĐA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Osim majke Verice, stalno joj dolazi i ona

Agolja, koja je imala sedmomesečnog dečaka, navodno se požalila na bolove u grudima samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da se vrati u Mančester, piše The Sun.

Prema rečima njene porodice, ona se vratila na kliniku u Istanbulu na pregled, ali je imala srčani udar u taksiju na putu do bolnice, dok joj je njen partner Bredli Džons očajnički pokušavao da joj spase život.

Mlada žena je prebačena na intenzivnu negu, ali je u ponedeljak proglašena mrtvom.

Njen slomljeni brat Karl, rekao je da su porodica i njen partner pokušavali da je ubede da ne odlazi na podizanje zadnjice jer su bili zabrinuti za njenu bezbednost.

PROČITAJTE JOŠ:

Tužan dan u Velikoj Kladuši: Na Ahiret preselio 37-godišnji Elvedin Džaferović

“Ako neko razmišlja o odlasku u Tursku na operaciju, savetovao bih da to ne radi! Čak ni njen dečko nije želeo da ona to uradi”, rekao je otac preminule devojke.

“Rečeno nam je da je njen dečko morao da joj uradi reanimaciju u taksiju.

Kurir.rs/B92

Pravoslavni sveštenik prešao na islam poslije 45 godina služenja Crkvi