Početna Showbiz OGLASIO SE TONI CETINSKI NAKON SKANDALA U NAŠEM GRADU: Moju ljubav niko...

OGLASIO SE TONI CETINSKI NAKON SKANDALA U NAŠEM GRADU: Moju ljubav niko svojim piskaranjem ne može razbiti! Koncerta će biti

Hrvatski pjevač Tony Cetinski danas je top tema regionalnih medija, najviše zbog (negativnih) reakcija na njegov nastup u Sarajevu povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih Olimpijskih igara u glavnom bh. gradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mamili psa koricom hljeba da bi mu u usta stavili petardu: Dječaci uhvaćeni usred stravičnog čina

Dok su drugi kritikovali nadležne jer su za ovu priliku izostavili domaće izvođače i angažovali čovjeka koji nema mnogo veze sa Olimpijadom u Sarajevu, Tony se nije oglašavao sve do danas, kada je poslao kratku poruku putem svog Facebook profila.

Rijeka 02.04.2022.
Otvorenje ureda klinike Acibadem u Hiltonu, Ines Strenja Liniæ i Toni Cetinski
Foto Marko Gracin

“Dva dana dobijam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom, tako da ne bih komentirao današnje novinarstvo tj. prenošenje nečije objave u svrhu promocije istih kao i nepotrebnog raspirivanja vatre i politiziranja u svrhu prikupljanja klikova”, započeo je Cetinski, te nastavio:

PROČITAJTE JOŠ:

Maja Šuput provocira iz toplih krajeva: “Čujem, doma neka zima”

“Pjevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podijela i predrasuda i tako će ostati dok sam živ. Jednakim žarom i postovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Mostaru, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skopju, Novome Sadu, Budvi, Cetinju, Podgorici ili Ljubljani. Svugdje jednako uživamo”.

“Pripremam iznenadjenje za 10.02. i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se”.

source.ba