Početna Showbiz NJENA KĆERKA JE DOKTOR NAUKA Jedna je od najbogatijih pjevačica, a zbog...

NJENA KĆERKA JE DOKTOR NAUKA Jedna je od najbogatijih pjevačica, a zbog jednog se gorko kaje: “Kada me je to pitala, htjela sam sve da napustim”

Pevačica Vera Matović može se pohvaliti skladnim višedecenijskim brakom i srećnom porodicom.

Međutim, Vera priznaje da je kao mlađa, zbog poslovnih obaveza, njena porodica dosta ispaštala, zbog čega se i danas gorko kaje.

PROČITAJTE JOŠ:

POGINUO MAJSTOR SUAD KOJEG JE CIJELI GRAD CIJENIO: PRIJATELJI I SUGRAĐANI U ŠOKU

Vera iza sebe ima pet decenija dugu karijeru, tokom koje je zaradila vrtoglavo veliku svotu novca, te je danas vlasnica najskuplje vile na Senjaku. Sa suprugom, harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem, ima ćerku Violetu i sina Miljana.

– Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorirazam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha – ispričala je jednom prilikom pevačica, prenosi “Hello”, koja se uvek trudila da naslednike sačuva od medija i javnosti.

Zbog posla Vera tokom odrastanja dece, pogotovo ćerke, nije bila pored njih u svakom trenutku, zbog čega pevačica i danas žali.

PROČITAJTE JOŠ:

MARIJA USELILA VERICU U SVOJ DOM U BEOGRADU: Potpuno preuredila stan zbog nasljednika

– Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je moja ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom. Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju. Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana. E to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali.”

– Suprug i ja smo neizmerno ponosni na našu decu. Izrasli su u časne ljude. Mogli su sve da urade, ali nisu. To je do njih, a ne do roditelja. Mi smo ih samo pratili – napomenula je govoreći o roditeljstvu.

blic.rs