Početna Vijesti IZA OVIH VRATA MIRJANA JE UBILA SUPRUGA: Veterinaru zarila nož u grudi...

IZA OVIH VRATA MIRJANA JE UBILA SUPRUGA: Veterinaru zarila nož u grudi – nije imao šanse

Takođe ubijeni Ratko bio je veliki zaljubljenik u životnje.

Nezapamćena tragedija zadesila je selo Jevremovići, nedaledaleko od Čajetine. Juče oko podneva, Mirjana. L. (37) nožem u srce, ubila svog muža Ratka .L. (48), a sve to naočigled troje dece koja su se nalazila u porodičnoj kući. Ona je smrtonosne povrede, partneru nanela iza ovih vrata (pogledaj sliku).

PROČITAJTE JOŠ:

Razvodi se Ilma Karahmet? Mlada pjevačica ne prati supruga na Instagramu, pobrisane zajedničke fotke

Za sada nisu poznati motivi ove tragedije, a kako kaže izvor blizak istrazi za portal Republika.rs.bračni par je imao nesuglasica, pa je možda zbog toga i došlo do kobnog čina.

– Njihova mala ćerka je kada se sve desilo, izašla iz kuće i otrčala do komšije. Potražila je prvo njega, ali pošto on nije bio kući, srela je njegovu suprugu i rekla joj da je mama ubila tatu. Nesrećna deca, njih troje je u trenutku ubistva bilo u kući. Gde su bila još dva deteta, i da li su i oni videli tragediju nije poznato – kaže za portal Republika.rs izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ:

POGINUO MAJSTOR SUAD KOJEG JE CIJELI GRAD CIJENIO: PRIJATELJI I SUGRAĐANI U ŠOKU

– I Mirjana i Ratko su iz poznatih porodica. Ratku su roditelji prosvetni radnici, koji su ceo život radili u Osnovnoj školi u Čajetini, otac je predavao matematiku, a majka srpski jezik. Veoma su poštovani, zna ih cela Čajetina. Oni su inače nakon penzije, živeli u istoj porodičnoj kući, gde se desilo ubistvo, bračni par sa decom na spratu, a majka i otac ubijenih u prizemlju.

Kako kaže naš izvor i Mirjanina porodica je veoma cenjena u tom kraju.

Mirjanina porodica je iz jednog zlatiborskog sela, i veoma su cenjeni. Ona ima brata koji je inače završio pravo, i sestru koja živi u Čajetini. Njeni roditelji se bave poljoprivredom, i svi ih znaju po dobru. Šta se desilo, niko ne zna- kaže naš sagovornik.

Takođe ubijeni Ratko bio je veliki zaljubljenik u životnje.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO: Sanja Kužet trudna

– On se bavio veterinom, voleo je životinje. Takođe, kada dođe sa posla, bavili su se poljoprivredom. Mirjana se bavila sređivanjem apartmana jedno vreme – objašnjava naš sagovornik.

M.L. i R.L. imaju petoro maloletne dece, od kojih je najstarije dete od 14 godina.

Mirjanin brat javio se na telefon i rekao za portal Republika.rs:

– Ovo je strašna tragedija, nemojte me zvati. Sve informacije o deci, zatražite zvanično – kratko je poručio Miloš.

republika.rs

BONUS VIDEO: