Početna Showbiz MARIJA JE MNOGO TOGA REKLA, A SADA JE KONAČNO OTKRILA ONO ŠTO...

MARIJA JE MNOGO TOGA REKLA, A SADA JE KONAČNO OTKRILA ONO ŠTO ZANIMA CIJELU SRBIJU! Objavila snimak sina, pa raspametila saopštenjem

Pevačica Marija Šerifović nedavno je dobila sina uz pomoć surogat majke, a dečaku je dala ime Mario.

Ona je sada istakla koliko joj se život promenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podelila jaku poruku.

PROČITAJTE JOŠ:

Prodali dva stana i potrošili svu ušteđevinu za krstarenje koje je otkazano: “Uskoro bismo mogli biti beskućnici”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Ceo život ti se može promeniti u jednoj godini – poručila je Marija.

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON ŠTO JE MLADENOVIĆKIN BIVŠI OBJAVIO NJIHOVE NOVE ZAJEDNIČKE FOTKE IZ ISTANUBLA, pozvali su Aleksandru! Pitali je za pomirenje, a evo šta je ona imala da poruči! (FOTO)

Inače, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

– Ja ne znam kako i odakle da poćnem… Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život… I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći –> Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto – počela je Marija i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je – napisala je pevačica.

Kurir / Preneo: Lazar Stanušić / Blic