Početna Vijesti RADNICI IZNENADILI SENADINA, A ONDA JE ON ZATEKAO SVE: POKLON ŠEST UMRI...

RADNICI IZNENADILI SENADINA, A ONDA JE ON ZATEKAO SVE: POKLON ŠEST UMRI I DVA ODMORA

Senadin Ferhatović, vlasnik firme „Ferhatović Austria“ u Beču je čovjek porijeklom iz Bosne i Hercegovine koji je osvojio Evropu svojim proizvodima.

Njegova životna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Postao je uspješan u svom poslu nakon dugogodišnjeg napornog rada, a sada je svoje uposlenike ali i pratitelje ponovo iznenadio svojim gestom.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Živojinović prišao bini i strasno poljubio Priju: Aleksandra prekinula koncert zbog njega, pršte emocije pred svima – Ovo se rijetko viđa (VIDEO)

Osim što je poznat kao vrlo uspješan također je istaknuti humanista koji učestvuje u brojnim humanitarnima akcijama. Danas je krenuo korak dalje, vjerovatno korak koji do sada niko nije napravio.

Naime, radnici su tajno prikupili novac za umru i iznenadili svog poslodavca a zatim je Senadin poklonio šest umri za svoje uposlenike a one koji su pravoslavne vjeroispovijesti poklonio je dva besplatna odmora.

Također, osim uposlenika pozvao je i sve pratioce stranice Ferhatović Austria da označe tri prijatelja u komentar koji će ukoliko budu izabrani dobiti poklon Umru prvog dana Ramazanskog bajrama.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVA JANJUŠEVA POTRESNA ISPOVIJEST NAKON SAMOUBISTVA BRATA MIHAILA! Otkrio da li je našao oproštajno pismo i šta je istina o njihovoj svađi

Hayat.ba