Početna Showbiz Ovo su novogodišnje želje Jelene Karleuše – Žestoko se obratila estradi: Evo...

Ovo su novogodišnje želje Jelene Karleuše – Žestoko se obratila estradi: Evo šta je poželjela Ceci, Priji i Popoviću

Za 2024. godinu pevačica Jelena Karleuša imala je da poželi svojim kolegama posebne želje. Evo i kome se obratila.
Jelena Karleuša je u velikom novogodišnjem intervjuu pričala o karijeri, prethodnoj godini, planovima za budućnost, suprugu i deci, ali i kolegama sa estrade.

Između ostalog, JK je imala i nekoliko novogodišnjih želja za njih, a u nastavku možete da pročitate šta je poželela Ceci Ražnatović, Dragani Mirković, Milici Pavlović, Aleksandri Prijović i Saši Popoviću.

Ceci Ražnatović

– Biću blagonaklona i dobronamerna. Ceci bih poželela dobrog plastičnog hirurga, ali baš dobrog. Ima dobrih u Turskoj. Da uradi jedan dobar fejslifting, da dobro sredi lice i sve i da se vrati na fabrička podešavanja. Šta god mislila ja o njoj, ona je nekad bila fam fatal. Za to mora da izdvoji brdo love, ne znam kako sada ide s poslom. Da se uradi jedan dobar mejkover.

Dragani Mirković

– Dragani Mirković bih poželela brutalnu turneju, rasprodate arene i ono najbitnije – ljubav. Da nikada ne plače, i da plače samo od sreće. Da se samo smeje i da što više igra i peva. To je njena prava sreća i život. Što više fanova, a ima ih najviše. Ona je ostvarila sve svoje snove. Želim joj i seks. Ne mogu nekako da je zamislim u nekoj seks-akciji. Izvini, Dragana, ne znam šta mi je.

Milici Pavlović

– Milici Pavlović bih poželela… Ono što bi svaka žena ženi kvalitetno poželela. Šta mislite da sam joj poželela? Uspešne koncerte, da se što manje nervira jer je stalno pod nekim stresom i u haosu. Ona je kontrol frik i nikako da se opusti. I jedan dobar odmor.

Aleksandri Prijović

– Prija je ostvarila sve za tri života, nemam šta ja njoj puno da poželim. Njoj uopšte ne moraju želje da se ostvaruju. I previše ti je, Prijo, ovo što si dobila u ovoj godini. Nemoj više da budeš neskromna. To ti je, što ti je. Poželela bih joj jednog interesantnog stilistu, koji bi napravio neki koncept i koji bi prilagodio kostime njenim pesmama. Ne znam koliko je ona za to. Ona je mirna i možda nije za to, ali ja gledam sve kroz sebe.

Saši Popoviću

– Zahtevala bih da mi se izvini za sve ružne reči koje je za mene u više navrata izgovorio u poslednje vreme. Da kaže da to nije istina i da jednom zauvek prizna da sam ja bila faktor najveće gledanosti i najvećeg hajpa “Zvezda Granda”. Poželela bih mu da mu se opet desi zlatna era i da neko kao ja uđe i napravi opet tu magiju, ali teško.

Srbija Danas/Kurir/

BONUS VIDEO: