Početna Showbiz “NEMOJ, MOLIM TE!” Isplivao hit snimak Zlate Petrović sa veselja, sjela na...

“NEMOJ, MOLIM TE!” Isplivao hit snimak Zlate Petrović sa veselja, sjela na pod i pjevala, domaćini bacali po njoj novčanice

Kada Zlata Petrović zapeva na privatnom veselju, bakšiš je neizbežan. Tako je na jednom slavlju koje se nedavno održallo pevačica doslovno bila pokrivena parama, pa je molila goste da prestanu da troše novac.

Hit snimak sa veselja postao je viralan na društvenim mrežama. Na njemu Zlata sedi na podu i peva, dok je domaćini kite i bacaju po njoj novčanice od 50, 100 i 500 evra.

Oni su dali toliko novca, da je u jednom momentu reagovala i Zlata.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ SE POTRESNIM RIJEČIMA OBRATIO PREMINULOM BRATU MIHAILU! Fotografija koju je objavio mnoge će rastužiti: Ljepoto moja…

– Nemoj, molim te, pokrio si me sa parama. Ne vidi se ova lepota od žene. Nije fer. Šalim se, naravno. Hvala puno – rekla je Zlata i nastavila da peva, a domaćini su nastavili da budu darežljivi.

Inače, Zlata je skoro pričala da je kod nje na slavljima uvek tako.

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON ZEMLJOTRESA/ Komšije se udružile da pomognu Bećiru Mulamiću: Skida se oštećeni krov i stavlja novi

– Meni je uvek ovako na slavljima, pogotovo kad dođem privatno kod kolega. Uvek me neko zamoli da ustanem i nešto otpevam, šta ću! Ne mogu da odbijem drage ljude. Gosti u tim trenucima skoče, počnu da dele bakšiš i ja samo nastavim da pevam kao da nisam došla privatno. Valjda je to profesionalna deformacija. Naravno, novac sam dala posle muzičarima i kolegama koje su već radile na rođendanu, ništa nisam uzela za sebe – rekla je pevačica za Republiku.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: K.M.