Početna Showbiz SEVERINA ISKRENA ‘Neke pjesme ne pjevam jer me podsjećaju na nesretni filmić’

SEVERINA ISKRENA ‘Neke pjesme ne pjevam jer me podsjećaju na nesretni filmić’

Severina je u svojoj karijeri dugoj više od 30 godina nanizala mnoštvo hitova, a dio pjesama izbacila je s repertoara na koncertima. Neke više ne pjeva jer ne stigne zbog ograničenog vremena, a ima i onih koje je s razlogom izbacila iz programa.

Neke pjesme je podsjećaju na loš period života.

PROČITAJTE JOŠ:

“ZAŠTO SUDU NIJE PRIJAVILA DA JE BILA KOD EGZORCISTE?!” Milan Popović raskrinkao Severinu: Nisam je vrijeđao, samo sam zabrinut!

Otkrila je koje pjesme više ne pjeva na koncertima i zašto.

‘Ne pjevam pjesme s albuma Severgreen jer su izašle 2004. kad je netko pustio van onaj nesretni filmić. Te pjesme me sjećaju na taj period pa sam ih ‘izbrisala’ iz glave. Zato ne pjevam Broš. I ne pjevam pjesme s albuma ‘Moja stvar’ iz 1996. jer mi je dok sam snimala album umro otac. Ne pjevam više ni ‘Rođeno moje’ jer me podsjeća na period kad su mi uzeli sina’, rekla je u intervjuu za Journal.

Severgreen je deveti studijski album hrvatske pop pjevačice Severine, objavljen 2004. godine. Na albumu se nalazi deset pjesama, među kojima su ‘Broš’, ‘Adam i Seva’, ‘Hrvatica’, ‘Šta me sad pitaš šta mi je’… Nakon skandala te godine, o kojemu je brujala cijela regija, Severina je uzela nekoliko mjeseci pauze od nastupa.

PROČITAJTE JOŠ:

Mahira prekinula tišinu: Brutalno odgovorila na prozivke (Video)

dalmatinskiportal.hr