Početna Showbiz Nije kasno za novi početak: Marinkova udovica našla ljubav i mir

Nije kasno za novi početak: Marinkova udovica našla ljubav i mir

Slavica Rokvić našla ljubav i mir u svom srcu

Iako je praznina ostala za voljenim mužem i te kako prisutna, Slavica je u svom srcu našla dovoljno ljubavi da svaki dan ulepša i sebi i svojoj porodici, ali i brojnim poštovaocima koji prate njene blogove i jedva čekaju da napiše nešto novo.

Ko gleda spolja sanja, ko gleda unutar sebe, budi se.

PROČITAJTE JOŠ:

MIHAILOVO TIJELO STIGLO U PRIJEPOLJE! Jauci porodice paraju nebo, Janjuš rida za rođenim bratom: Ljudino moja lijepa! (VIDEO)

Jer iz čoveka ne može izaći ono čega tamo nema.

Zato čoveče, probudi se”, stoji na njenom Instagram profilu.

Slavica Rokvić našla ljubav u pisanju jer svakodnevno mnogim damama deli savete kako da ostanu zdrave, kako da se izbore sa problemima u menopauzi, spreme neko novo jelo, ukrase dom ili ohrabre se da otkriju umetnicu u sebi…

Slavica kači slike fantastično serviranih obroka koje sama priprema i fotografiše, fotke iz teretane sa svog treninga, ali i slike svoje porodice…

Uz staru fotografiju na kojoj su ona i Marinko nasmejani i srećni, napisala je: “Zaborav je težak, prosto nemoguć jer neprestano tečeš mojim venama”.

PROČITAJTE JOŠ:

BIVŠE KOLEGE JANJUŠEVOG BRATA O NJEGOVIM POSLJEDNJIM MJESECIMA: Bio je dobar lik, ali se u zadnje vrijeme povukao u sebe…

Slavica Rokvić našla ljubav u pisanju i polako gradi karijeru blogerke

Uprkos tome, Slavica se trudi da živi kvalitetan i ispunjen život, a u tome je podržavaju i sinovi Nikola i Marko.

Slavica Rokvić našla ljubav i u putovanjima, redovnom vežbanju, posle knjige piše blogove, a u poslednje vreme smeši joj se i nova karijera.

Marinkova žena je naime angažovana za reklamiranje nekih farmaceutskih prozivoda namenjenih lečenju hormonalnih disbalansa budući da su njeni pratioci veoma brojni i uglavnom su žene i u njoj prepoznaju iskrenost i dobru nameru.

PROČITAJTE JOŠ:

IZAZVAO BROJNE REAKCIJE/ Popularni američki bokser prešao na islam (Video)

I baš zbog svih dama koje je prate, Slavica je pred novogodišnje praznike napisala javno pismo Deda Mrazu ne u ime svojih unuka, nego u svoje lično ime, a u kom između ostalog stoji:

“Donesi darove i odraslima jer su u ovim vremenima možda potrebniji nama kako bi nam deca bila srećnija.

Probudi u svakom od nas ono začaureno dete, oslobađajući sva ta divna osećanja ljubavi, radosti, saosećajnosti bez obzira na veru, rasu, opredeljenost.

Zaljubimo se u različitosti s poštovanjem.

Mudar si ti dedica i znam da ćeš mi pomoći .

Hvala ti unapred što zajedno sa mnom veruješ da možemo da budemo ljudi.”

ekskluziva.ba