Početna Showbiz OVO JE SPOT U KOME JE POKOJNI MIHAILO JANJUŠEVIĆ! Par godina mlađi...

OVO JE SPOT U KOME JE POKOJNI MIHAILO JANJUŠEVIĆ! Par godina mlađi i znatno drugačiji, a ovi detalji svima paraju oči (VIDEO)

Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav, a prema nezvaničnim informacijama, radi se o samoubistvu.

U znak sećanja na njega mnogobrojni prijatelji, rodbina i porodica opraštaju se od njega a sada je i isplivao snimak spota u kome je mladić imao ulogu, zanimljivo je da je spot od pre par godina i da je mladi Mihailo bez tetovaža i brade.

Reč je o spotu pevačice Dare Bubamare, koja se takođe oglasila povodom njegove smrti:

– Ja sad sada saznala za ovo, svakako mi je žao, nismo bili bliski, statirao je kod mene, bez obzira na to, strašno mi je ovo što se dogofilo. Sećam se tog dečka dobro, samo to mogu da vam kažem – prokomentarisala je Dara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @srbija_showbizz

Na društvenoj mreži Instagram, osvanuo je video sport pesme u kojoj je Mihailo bio gost.

Podsetimo, Mihailo je pronađen je mrtav u svom domu a sumnja se da je izvršio samoubistvo. Imao je samo 27 godina, a poslednjih meseci je, pored posla na kojem se nije pojavio u petak, nakon čega je i krenula potraga za njim. Zarađivao je i na platformi za odrasle Onlyfans. Mihailo je na Tviteru, gde je bio aktivan i objavljivao linkove koji vode ka pomenutoj platformi, bio na meti jezivih komentara. Pojedini su mu zamerali način na koji se slika i snima, a potom to objavljuje na mrežama, nazivali su ga pogrdnim imenima.

kurir.rs