Početna Showbiz NE IDE DA OVO NOSI PRIJA UZ “DAM, DAM, DAM”: JK ponovo...

NE IDE DA OVO NOSI PRIJA UZ “DAM, DAM, DAM”: JK ponovo potkačila Aleksandru, pa otkrila sve o pištoljima u Areni! (FOTO)

Jelena Karleuša pojavila se u izazovnom izdanju na koncertu svoje koleginice i prijateljice Milice Pavlović.

Pevačica Milica Pavlović okupila je pola estrade na svom velikom koncertu u Areni u Beogradu, a gost iznenađenja bila je njena koleginica i prijateljica Jelena Karleuša.

Na binu je izašla polugola – u roze komadima ispod kojih je sevalo sve, a kada je skinula prvi sloj ostala je samo u “vešu” u obliku pištolja. Sada je Jelena na svom Instagramu objasnila kako je ovaj neobičan kostim nastao, te da njega može da nosi samo određena vrsta performera, kao što je ona, ali ne i na primer – Aleksandra Prijović.

“‘Killer body’ set… Da, ovaj neverovatan set je napravio naš čovek, Srbin. Zanimljivo je da nije ni trepnuo kad sam mu saopštila ideju i zamisao šta želim da obučem. Obično ljudi imaju one strejterske reakcije: ‘Jesi li ti normalna?’, itd… Vlada je smireno saslušao i rekao: “Nikakav problem!” Kada vam dođe čudna osoba, najpogrešnija stvar koju možete da uradite jeste da paničite i pokažete strah. Morate da delujete hladnokrvno. Elem, Vlada je i neko ko mi pomaže oko pravljenja raznih proteza za Alfu i neće da naplati, tako da hvala i ovim putem. Živ bio i dabogda te Bijonse zvala uskoro. Ili bar Niki Minaž, Kardi Bi”, napisala je JK, pa je objasnila ko može na sceni da nosi ovakve vrste kostima, a da ne izgleda smešno:

PROČITAJTE JOŠ:

BRAT BORIS POKUŠAVAO OČAJNIČKI DA STUPI U KONTAKT S MIHAILOM, kolege s posla ga od petka traže – NOVI POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE

“P.S.: Naravno da ovakav kostim mora da ide i uz određenu muziku, fazon, performans… Svakako ne ide da Prija ovo nosi uz ‘Dam, dam’ ili tako nešto. Ovo su kostimi za drugu vrstu svega”, napisala je Karleuša.

mondo.rs