Početna Showbiz Mihailo se prije tragedije udaljio od svih, nije komunicirao ni sa kim,...

Mihailo se prije tragedije udaljio od svih, nije komunicirao ni sa kim, postao je čudan i distanciran

Nakon što je Blic objavio tragičnu vijest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, javnost je ostala u šoku. Mihailo je, prema izvorima, izvršio samoubistvo u svojoj 27. godini života.

Mihailo, koji se bavio modelingom i bio strastven zaljubljenik u teretanu, postao je poznat široj javnosti i svojevremeno se pojavio u spotu pevačice Dare Bubamare, što je izazvalo mnogo komentara zbog njegovog atraktivnog izgleda.

Ova vijest šokirala je i samu pevačicu Daru Bubamaru koja je izjavila: “Sada sam saznala za ovo, svakako mi je žao. Nismo bili bliski, ali statirao je kod mene, i bez obzira na to, strašno mi je ovo što se dogodilo. Sećam se tog dečka dobro, samo to mogu da vam kažem.”

Priča o Mihailovom životu postala je još potresnija kada su njegovi prijatelji otkrili da se Mihailo udaljio od svih, nije komunicirao danima, nije odgovarao na poruke i pozive, te niko nije mogao ući u trag njegovom kretanju tri dana. Izvor blizak porodici navodi da Mihailo nije bio blizak s porodicom, rijetko su se čuli, a udaljio se i od prijatelja, postajući čudan i distanciran.

Nekoliko dana prije tragedije, Mihailo se oglasio na jednom sajtu za odrasle.

Iako je Mihailo bio u narušenim odnosima s bratom Markom, njegova smrt je ostavila dubok trag tuge. Marku Janjuševiću Janjušu je tragičnu vijest saopštila njegova bivša supruga Ena, uz prisustvo produkcije, a Janjuš je, kako tvrdi izvor, teško podnio ovu informaciju, neprekidno plačući.

Ova tužna priča o Mihailovom životu dodatno baca svjetlo na izazove i nesigurnosti s kojima se pojedinci suočavaju, te ukazuje na važnost pažnje prema mentalnom zdravlju i podrške u teškim trenucima.