Početna Showbiz ŠOK OBJAVA JELENE KARLEUŠE! Otkrila kakav želi mrtvački sanduk! “I rupu u...

ŠOK OBJAVA JELENE KARLEUŠE! Otkrila kakav želi mrtvački sanduk! “I rupu u obliku srca da iskopate, nisam ja glista” (FOTO)

Jelena Karleuša na estradnom nebu je gotovo tri decenije, a godinama važi za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti kako u regionu, tako i u svetu, a nekoliko puta bila je inspiracija svetskim zvezdama.

Ove godine je nakon pauze od jedanaest izdala dva albuma što se na domaćoj estradnoj sceni nikada nije dogodilo, te je mnogi nazivaju šoubiz magom.

PROČITAJTE JOŠ:

Preminuo ugledni doktor iz Bihaća, građani se opraštaju emotivnim riječima

Poznata je, takođe, po britkom jeziku i jasnim stavovima koje veoma često javno ovjavljuje na svojoj društvenoj mreži Instagram. Iako neretko iznenadi i šokira javnost, čini se da je ovoga puta prevazišla sebe.

DEFINITIVNO KRAJ? Aleksandra Nikolić otpratila Filipa sa Instagrama i obrisala sve zajedničke fotografije! Scenario se ponavlja

S obzirom da ništa ne prepušta slučaju i oduvek jasno zna šta želi, otkrila je kakav kovčeg hoće ali i kako treba da izgleda ceremonija. Nakon toga je jasno zapretila šta će se dogoditi ako ne bude ispoštovana.

– Pošto se generalno bavim dizajnom uvek sam razmišljala zašto pogrebni kovčeg mora da izgleda samo ovako. Zašto uvek jedan isti dosadni oblik? Zašto iskopavamo grob u ovom obliku? Čemu taj pravougaoni momenat? Zašto kovčeg nema oblik srca na primer? Ili leptira? Kruga? Zvezde? Ja kad umrem hoću da mi se napravi kovčeg u obliku srca! – pisala je Karleuša i dodala:

– I takvu rupu da iskopate! Nisam ja tompus, nisam ja neka debela glista… Ja sam ja! Ja sam sve ono što mi je u srcu, ne u bubregu! Hoću srce! I ako me za*ebete, verujte znaću! Pos*aće vas jato ptica i znaćete da sam ja – napisala je Jelena.

ORGINALAN TEKST:

https://www.kurir.rs/stars/4323976/jk-otkrila-kakav-mrtvacki-sanduk-zeli-sok-objava-frapirala-javnost-dala-jasne-instrukcije-i-zestoko-zapretila-ja-kad-umrem

Kurir.rs