Početna Showbiz Marija Šerifović novom objavom pokazala koliko je ispunjena i sretna: Sve kockice...

Marija Šerifović novom objavom pokazala koliko je ispunjena i sretna: Sve kockice su se sklopile, sada je konačno kompletna

Mariji Šerifović se život promenio iz korena od kako je postala majka.

Pevačica se malo slabije sada oglašava na društvenim mrežama jer se posvetila nasledniku, ali sada je objavila jedan stori na kojem se nalaze četiri delića puzle, koji se spajaju u kocku.

PROČITAJTE JOŠ:

“Nisam jela da bih njega hranila” Mahira Hajdarpašić napisala pjesmu o svom životu i poručila da nikog nije povrijedila svojim novim brakom

Jasno je da je Šerifovićka ovom objavom htela da kaže kako je Mario bio poslednja puzla za njen savršeni život. Pevačica je sada kompletna, ispunjena i srećna.

Podsetimo, Marija Šerifović je poslednjom objavom otkrila da je pesmu “Dolazi ljubav” namenima sinu Mariu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Moj spokoj je dobio lice. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu “Dolazi ljubav” – pisala sam zajedno sa autorima Njemu, dok sam ga čekala i sanjala – započela je Marija, pa nastavila:

– Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve oni koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe. S ljubavlju, M – dopisala je pevačica i stavila emotikon belog srca.

PROČITAJTE JOŠ:

Nema ništa tužnije od pijane žene… Prizor Vesne Zmijanac ledi krv u žilama

informer.rs