Početna Showbiz Dečko Jovane Jeremić bio “namijenjen” drugoj koleginici! Voditeljica priznala da je ona...

Dečko Jovane Jeremić bio “namijenjen” drugoj koleginici! Voditeljica priznala da je ona načinila prvi korak

Voditeljka Jovana Jeremić je otkrila kako je upoznala svog dečka, biznismena Dragana Stankovića.

– Prvi put sam se udala na Đurđevdan, razvela sam se prvi dan posta, počela sam da radim na Pinku na Veliku Gospojinu i Dragan se uključio u jutarnji program na Božić – rekla je voditeljka, a kada je pogledala snimak kada se Dragan uključio u program na Božić i poklonio joj dukat, objasnila je kako su se upoznali:

PROČITAJTE JOŠ:

Evo koliko godina zaista ima novi dečko Jovane Jeremić, “kralj hljeba” postao je i deda

– Mi smo se sreli devet meseci kasnije kod Dragana J. Vučićevića, on nas je spojio. Ja sam njega srela na rođendanu kod Dragana, to je bio 9. oktobar ove godine i primetila sam čoveka koji dobro izgleda. On je meni tada rekao: “Da, ja sam onaj čovek koji ti je poklonio dukat za Božić”. Ništa se tada nije dogodilo, ja sam otišla kući. Da bih ja posle opet otišla kod Dragana, dogovarali smo se za emisiju. On je zapravo Dragana namenio nekoj drugoj koleginici. Vučićević joj je rekao: “‘Ajde da izađete”, ali ona nije htela, drugačiji je tip od mene. Ja sam mu rekla: “Slušaj, je l’ se ti ljutiš da ja probam?”. Dragan je rekao da se ne ljuti, ali prvo sam rekla: “Vučićeviću, idi zovi Stankovića, pitaj ga kad je rođen”, pošto ja ne idem na dejt bez datuma rođenja, da znam šta je u horoskopu. On je u horoskopu Lav. Venera mu je u Lavu zato voli moćne i jake žene.

PROČITAJTE JOŠ:

“HOĆU DA MU RODIM SINA!” Jeremićka odlijepila za biznismenom: Upoznala sam ga sa bivšim! Progovorila i o intimi: Bilo je strasno…

Jeremićeva je otkrila da je ona bila ta koja je preuzela inicijativu.

– Preuzela sam inicijativu, osetila sam da treba to sa uradim. Pitala sam ga: “Hoćeš večeras da se vidimo”. Videli smo se jedan, dva, tri, četiri puta… Na četvrtom dejtu me je poljubio i to kod Hrama Svetog Save. Nikada ne bih izašla u javnost da to nije ozbiljno. Krijem ljubavni život dok nisam sigurna.

BONUS VIDEO:

informer.rs