Početna Showbiz MILICA DABOVIĆ DOTAKLA “DNO”, PA RASKRINKALA SOFIJU I PRIJU! Bivša košarkašica otkrila...

MILICA DABOVIĆ DOTAKLA “DNO”, PA RASKRINKALA SOFIJU I PRIJU! Bivša košarkašica otkrila šta su joj slavne cice uradile!

Milica Dabović otkrila je kako su joj Sofija Milošević i Aleksandra Prijović pomogle u najtežim trenucima.

Bivša reprezentativka srpske košarke Milica Dabović pre nekoliko meseci iznenadila je sve kada je objavila da otvara nalog na sajtu za odrasle “Onlyfans”, te da će tamo prodavati svoje golišave fotografije.

PROČITAJTE JOŠ:

“AKO HOĆE DA JE DESINGERICA TUČE PATIKOM, JA ĆU JAČE!” GOCA TRŽAN PROGOVORILA O KĆERKI

Milica nikada nije krila da je u jednom trenutku “dotakla dno” kada je reč o finansijama i da je tada jedva sastavljala kraj s krajem. Počela je da prodajusvoju nošenu gaderobu putem društvenih mreža, a sada otkrila i da su dve poznate lepotice bile jedine koje su joj pritekle u pomoć.

Malo ko zna, da je najveću podršku u tom periodu imala od trenutno aktuelne pevačice Aleksandre Prijović i manekenke Sofije Milošević. One su otkupile veliki deo garderobe, a Milica je tada nazvala Aleksandru i svojom “dobrom vilom”.

“Sofija me je zaista oduševila. Javilo mi se puno majki koje su samohrane i zamolile su me ako mogu i njima da pomognem, pa da uzmem procenat. Kao što meni druge žene pomažu, htela sam i ja njima i uključila sam ih. Nakon toga Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Ja sam joj rekla da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, ona je rekla ne. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće”, rekla je tada Milica.

“Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta”, dodala je nekadašnja košarkašica.

mondo.rs